מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר שרוןמאי27/07/2009
כבר רשמתי לך בעבר אני אחרי שני מחזורי IVF שלא הצליחו אני סובלת מאנדמטריוזיס קשה
וציסטה בשחלה , אני לא מסוגלת לעבור עוד ווסת , היתי בייעוץ אצל הפרופ' שעשה לי את
ההפריות והוא נתן לי זריקות דקפפטיל כול חודש במשך 3 חודשים להפסקת הווסת
השאלה שלי האם הדקפפטיל יכול למנוע ווסת ?
כי שבועיים לפני ההפריה השניה הוא הזריק לי דקפפטיל ולאחר שבועיים קיבלתי ווסת
תודה מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שרון
ד''ר אבישלום שרון28/07/2009שלום,
הדקפפטיל יכול למנוע ווסת. האם הוצע לך לבצע לפרוסקופיה לשיחרור האגן מהאנדומטריוזיס כדי שתוכלי להרות טבעי? אני מעודד את הדרך הזו.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר שרון
מאי29/07/2009הרופא שהיתי אצלו לא חושב שלפרסקופיה יכול לעזור לי,
בגלל שהאנדומטריוזיס יכול לחזור אז עדיף לנסות להכנס להריון דרך הIVF
אבל כמו שהבנתי האנדומטריוזיס מונע ממני להכנס להריון האם זה נכון?
או שלא כדאי לבזבז את הזמן ולעשות ניתוח?
תודה מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר שרון
ד''ר אבישלום שרון30/07/2009שלום,
הגישה שלי, והיא מגובה בספרות הרפואית, שונה. את מוזמנת לשיחה מקיפה במרפאתי, שלאחריה יהיו לך די כלים לקבל החלטות.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)