אנדומטריומה בטבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריומה בטבור
    שירה
    10/08/2009

שלום רב,

אני סובלת מאנדומטריוזיס שאובחן בזמן שניסיתי להיכנס להריון, עברתי שני ניתוחים לפרסקופיים להוצאת ציסטות דמיות מהשחלות, האחרון היה ב-1998.

מאז הלידה של התאומים שלי ב-1999, הרגשתי אי נוחות בטבור לסירוגין ולא ייחסתי לזה חשיבות עד אחרי הלידה השניה ב-2006, שאז כבר חשתי הרבה יותר אי נוחות באזור הטבור שלווה בתחושת צריבה וכאב שגם היה לסירוגין.

בחצי שנה האחרונה המצב החמיר והתחלתי לחוש כאבים חזקים יותר והשתנה לי צבע הטבור וכן בחודשיים שלושה האחרונים זה מלווה בזמן המחזור בדימום מהטבור.

הייתי אצל שני כירוגים כלליים שאמרו שיש לי ככל הנראה אנדומטריומה בטבור בעקבות הניתוחים בעבר.

השאלה שלי האם אני צריכה לבצע ניתוח כזה אצל כירוג כללי או אצל מי שניתח אותי בעבר שהוא מומחה לניתוחים נשיים? האם אני צריכה ליידע את רופא הנשים שלי ולהתייעץ גם איתו?

בתודה מראש,
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריומה בטבור

הוספת תגובה

• אנדומטריומה בטבור

ד''ר אבישלום שרון
    10/08/2009

שלום,
    כדאי לשלב את שני המקצועות של הרופאים- כירורגיה וגינקולוגיה.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו