לוקרין לאינדיקאציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוקרין לאינדיקאציה
    ילנה
    13/08/2009

שלום!
    אני בת 36 .רופא ממרכז שיבא רשם לי זריקת לוקרין כדי להיות יותר בטוח אם יש לי או אין לי אנדומטריוזיס(בגלל הכאבים). רופא נשים שלי אמר שצריך לבצע את הזריקה ממש בהתחלת הוסת.האם זה נכון או שאפשר גם באמצע?
    ועד - לכמה זמן בערך תספיק הזריקה,ז.א.לכמה חודשים אני אהיה ללא וסת אחרי הזריקה?והאם אפשר בזמן הזה לקיים יחסי מין ואם כן האם יש צורך באמצעי מניעה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוקרין לאינדיקאציה

הוספת תגובה

• לוקרין

ד''ר אבישלום שרון
    14/08/2009

שלום,
    ניתן להעריך אנדומטריוזיס גם בגלולות פשוטות, אבל חשוב לדעת שהאבחנה היא תמיד בבדיקת לפרוסקופיה. לגבי הלוקרין, אינו משמש אמצעי מניעה, ניתן לקבלו בכל עת.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור

ילנה
    14/08/2009

אז אני לא אהיה במנופאוזה ואוכל להיכנס להריון? אז כן יהיה וסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור

ד''ר אבישלום שרון
    17/08/2009

שלום,
    בנטילת לוקרין יש צורך להשתמש גם בקונדום.
    בברכה, ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו