שאריות שיליה ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאריות שיליה ברחם
    הילה
    26/08/2009

שלום רב
    לפני כשלושה שבועות ילדתי בלידה שהסתיימה בניתוח להסרת שארית שיליה. לפני שבוע הייתי בביקורת ונמצאה שארית שיליה. הממצאים: בסונר החלל רחם נוזל+ממצא אקוגני 37*19*35 הנראה כ- RPOC . נטלתי במשך חמישה ימים כדורים בשם מטרגין + עשיתי דיקור (מאוד מאמינה בזה). היום (לאחר שבוע) הייתי בבדיקת אולטרא סאונד חוזרת ונאמר לי כי השארית קטנה. הממצאים: בפונדוס אזור מעט יותר אקוגני בקוטר: 22*11* 19 דוגליס: ללא נוזל חופשי. הומלץ לי לעשות היסטרסקופיה אבחנתית- מה דעתך?. מה מידת הדחיפות ? האם יש סיכוי שזוהי אינה שארית של שיליה וזה ימשיך להתכווץ ולהיפלט מעצמו ואז כדאי להמתין עם ההיסטרוסקופיה האבחנתית? אודה לתשובה דחופה . תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאריות שיליה ברחם

הוספת תגובה

• שאריות שיליה ברחם

ד''ר אבישלום שרון
    27/08/2009

שלום,
    ניתן לחכות עוד 1-2 שבועות ולעקוב בבדיקת אולטראסאונד. אין מה לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית בלבד. אם יש חשד לשארית, אני נוהג לבצע היסטרוסקופיה שתהיה אבחנתית+ טיפולית באותו מעמד.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו