מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לצרוב או לא?שירה05/09/2007
ד"ר שלום.
אני בת 23 ולפני כשלושה שבועות עברתי בדיקת קולפוסקופיה עקב דימומים חוזרים לאחר קיום יחסי מין.תשובת הבדיקה יצאה סדירה.שאלתי היא כזאת: האם כדאי לעבור צריבה של צוואר רחם, גם אם אין שום פצע או ארוזיה,אך הדימומים לאחר יחסי מין עדיין נמשכים?
אני פשוט רוצה שהדימומים יפסקו הרי בטוח יש לזה השפעה כלשהי בטווח הארוך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לצרוב או לא?
ד''ר אבישלום שרון05/09/2007שלום,
אני לא בעד צריבה אלא כמפלט אחרון. האם נילקחה ביופסיה מצוואר הרחם? אם את נוטלת גלולות, אפשר לראות מה קורה בהפסקתן. גם, כדאי לחכות קצת, כי לעתים זה מפסיק עצמונית.
בברכה, ד"ר שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה,המשך לשאלה
שירה06/09/2007תוצאות הביופסיה שנלקחו יצאו בסדר. אני נוטלת גלולות(פמינט), אז אתה אומר שיש אפשרות שזו השפעה הורמונלית של הגלולות?
ושאלה אחרונה,לאימי בצעירותה היו ארוזיות בצוואר הרחם לכן נאלצה לעבור צריבה,האם יש אפשרות שהדימומים הם פשוט תופעה תורשתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר הרחם
ד''ר אבישלום שרון07/09/2007שלום,
ארוזיות בצוואר הרחם הן בד"כ אינן תורשתיות. נסיון הפסקת הגלולות הוא אופציה באמת.
בברכה, ד"ר שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)