צריבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה
    גילה
    09/09/2007

נתקלתי בשאלה של שירה והתשובה שלך קצת הלחיצה אותי כי גם לי יש דימומים בגלל פצע חוזר ועשו לי צריבה כבר 3 פעמים. לא חשבתי שזאת פעולה מסוכנת כי לא הזהירו אותי וכי זה לא היה הליך מסובך. יש סיבה לדאוג? מה יכול לקרות כתוצאה מצריבה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה

הוספת תגובה

• צריבה

ד''ר אבישלום שרון
    11/09/2007

שלום,
    צר לי שנילחצת. הפעולה לא "מסוכנת". אבל, זה בעיקר עניין של גישה. אני משייך את עצמי לגישה השמרנית יותר מבחינה כירורגית שאומרת לנסות להימנע ככל הניתן מהתערבות כל עוד לא מיצינו את כל האפשרויות האחרות הפחות חודרניות. כך אני נוהג גם בניתוחים גדולים. כמובן, שקיימות גם גישות שונות.
    לגבי המקרה שלך: מן הסתם, דיינת את נושא הצריבה עם רופאך לפני ביצועה, וההחלטה היתה מתוך ידיעה ברורה שלך את הנושא, ואני מניח שאם זה בוצע אז גם היה מוצדק.
    בברכה, ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

גילה
    11/09/2007

לא דנתי, הגעתי אליה בגלל דימומים, היא ראתה שיש לי פצע וצרבה במקום, זה לא היה נראה לי ניתוח כי לא הייתה הרדמה או הכנה לזה וזה לא כאב חוץ מאי נוחות קטנה.
    אנחנו מדברים על אותו הדבר או שיכול להיות שמה שהיא קראה לו צריבה זה דבר אחר ממה שאתם דיברתם עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אבישלום שרון
    13/09/2007

אם כך, ניראה שאצלך מדובר בפצע נקודתי שניראה בצוואר הרחם ומדמם. במקרה זה, צריבה עוזרת.
    ד"ר שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו