מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דםיפעת25/09/2009
שלום,
האם בכדי לבצע בדיקת דם לגילוי רמת הטסטוסטרון בגוף עליי להפסיק עם הגלולות לזמן מה או לבצע את הבדיקה בזמן מחזור?
מה יקרה אם אבצע את הבדיקה בזמן שאני נוטלת גלולות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם
ד''ר אבישלום שרון27/09/2009שלום,
ההמלצה היא להפסיק גלולות לחודש אחד לפני בדיקת הדם בגלל ההשפעה ההורמונלית על השחלות.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצר
יפעת28/09/2009תודה.
ולאחר החודש הפסקה- האם ניתן לבצע את הבדיקה בכל יום בחודש או שעדיף בזמן מחזור?
והאם צריך לצום לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצר
ד''ר אבישלום שרון28/09/2009שלום,
הבדיקה צריכה להתבצע ביום ה- 3 לתחילת המחזור. אין צורך בצום.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך- עוד 2 שאלות
יפעת28/09/2009שלום ותודה רבה!!
אני נמצאת בחו"ל ואמורה לבצע את בדיקת הטסטוסטרון בעוד מספר ימים.
הפסקתי עם הגלולות חודש שעבר וכבר קיבלתי מחזור אחד שנמשך יומיים בלבד אך עם דימומים כבדים.
הרופא פה לא ציין שאני צריכה לבצע את הבדיקה בזמן המחזור.
1. מה יקרה אם אבצע את הבדיקה שלא ביום השלישי למחזור? האם התוצאות יהיו ממש לא אמינות? (אני אהיה ביום ה-15 למחזור).
2. מה אם אבצע את הבדיקה ביום הביוץ? זה יהיה אמין?
תודה רבה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך- עוד 2 שאלות
ד''ר אבישלום שרון29/09/2009אם מדובר רק בבדיקת טסטוסטרון, אז אין חשיבות ליום במחזור.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הורמונים
יפעת29/09/2009אם כך, לאילו מן ההורמונים יש חשיבות ליום במחזור? האם לבדיקת אסטרוגן? TSH? DHT?
אני מודה לך על הסבלנות והעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הורמונים
ד''ר אבישלום שרון30/09/2009LH, FSH, Est, Prog, ד"ר שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)