מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןמאי02/10/2009
שלום,
אני בחורה בת 24 ובריאה. עם הבן זוג הנוכחי שלי כמעט ואינני יכולה לשכב.
בהתחלה היו לי כאבים איתו במהלך יחסי המין עד כדי כך שעצרתי הכל.
כאבים שהוא מכניס עמוק ועוד..
אחרי זה כאבים אלו התמתנו עד נעלמו, אך האזור נהיה רגיש ביותר.
שלפוחית השתן שלי החלה לעשות בעיות, בזמן יחסי המין אני ממש מרגישה אותה גם אם עשיתי פיפי לפני, אחרי קיום יחסים אני רצה לשרותים כל חצי שעה ועם לחץ מטורף לפיפי, זה נמשך כיומיים, שלושה אחרי קיום יחסים.
גם כעת, בזמן קיום יחסים האזור של איבר המין מאוד רגיש לי, ואני אפילו כבר מפחדת.
הפיפי כרגע זו עיקר הבעייה, זה ממש לוחץ לי במשך קיום היחסים ואפילו עד כדי כאב.
גם לאחר קיום יחסים יש לי כאבי בטן תחתונה במשך כמה ימים.
הייתי אצל הרופא, אין לי שום בעייה ווגינאלית או דלקת בשתן או פטריות- כלום.
נמנעתי מקיום יחסים עם שתיית מים רבים כדי להקל על השלפוחית אך זה לא עזר, גם אנטיביוטיקה- מקרודנטין וגם זה לא עזר.
אני ממש מיואשת ואינני יודעת מה לעשות.
חשוב לי לציין שעם החבר הקודם שלי לא הייתה שום בעייה מינית שכזו.
אודה למישהו שיוכל לעזור לי.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד''ר אבישלום שרון02/10/2009שלום,
הבעיה שאת מציגה דורשת "חקירה". כלומר, הבנה טובה עוד יותר מהמתואר. האם קשור בבן הזוג? האם מחלה באגן או בפות-נרתיק שבאה לידי ביטוי כעת? ועוד.
אוכל לעזור במסגרת המרפאה.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קשור בן הזוג?
מאי14/10/2009יכולה להיות אי התאמה בין בני זוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קשור בן הזוג?
ד''ר אבישלום שרון14/10/2009שלום,
מדובר במבנה אולי, בזיהומים אפשריים וכו'. לא אי התאמה שלא ניתן לגשר עליה.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)