מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום אחרי ניתוח להוצאת פוליפיםוו07/10/2009
שלום
לפני שבועיים עברתי ניתוח להוצאת פוליפ מהרחם ופוליפ מצואר הרחם הניתוח היה תקין אבל הדימומים והכאבים באזור צואר הרחם לא נגמרים ואני מאוד מודאגת מהדימומים שלא נגמרים, הבנתי שעד שבועים דימומים זה נורמלי השאלה מתי זה מפסיק להיות נורמלי ומעיד על בעיה כמו גם מה לעשות כדי להפסיק את הדימום הבלתי נגמר הזה? בדיקות דם לתפקודי קרישה היו תקינות.
יש לציין ששבוע אחרי הניתוח הרגשתי מספיק בסדר כדי לעשות קצת הליכון ועשיתי 40 דקות הליכון האם זה קשור להגברת הדימום? מתי יגמר הדימום הזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי ניתוח להוצאת פוליפים
ד''ר אבישלום שרון08/10/2009שלום,
אכן דימום מוגבר עד עתה זה לא רגיל, ולכן ממליץ לפנות לבדיקה כדי לראות במה מדובר. לפעמים התשובה תהיה בהיסטולוגיה של הממצא שנישלח.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
וו08/10/2009שלום
עברתי בדיקה , הבדיקה תקינה, US תקין, הממצאים תקינים, נאמר לי כי הוצאת פוליפ מצואר הרחם יכול לגרום לדימומים של עד 6 שבועות כמו כן להמנע מספורט ל 10 ימים הבאים בגלל שהדימומים לא מפסיקים לי.
כמו כן שאלה - אני צריכה לעשות בדיקה הורמונלית ( זאת שעושים 3 שעות אחרי היקיצה) מתי לעשות אותה בהתחשב בניתוח או שזה לא משנה את המצב ההורמונלי בגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ד''ר אבישלום שרון09/10/2009שלום,
דעתי אם כך שונה. הוצאת פוליפ מחלל הרחם לא גורמת לדימום של עד 6 שבועות..., ולכן, יש לחפש את הסיבה לכך.
לגבי בדיקת הפרולקטין (סביר שלכך התכוונת), את יכולה לבצע בכל יום במהלך החודש.
חג שמח,
ד"ר אבישלום שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום הו א מצואר הרחם
וו10/10/2009דימום כמו של סוף מחזור , בלילה לא אבל במשך היום שאני פעילה - כן ולא דימום כבד אבל קיים ומאוד מגביל בגלל הגבלת המאמצים שאני נמצאת בה כרגע, אכן ברגע שהפסקתי להתרוצץ ולעשות ספורט זה פחת מאוד, הבנתי שזה קשור משהוא עם סוג הרקמה שיש בצואר הרחם לפי הבנתי היא יותר קשת ריפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום הו א מצואר הרחם
ד''ר אבישלום שרון11/10/2009לום,
שוב, מציע לבדוק ולא להניח במה מדובר.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)