מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסטרוסקופיה ניתוחיתירדן10/10/2009
שלום רב
אני לפני הסטרוסקופיה ניתוחית בשל מחיצה ברחם והדבקויות בתעלת הרחם על פי הסטרוסקופיה אבחנתית
על פי החישובים שלי ההסטרוסקופיה הניתוחית ייצא לי בימים האחרונים של הוסת יש לצין שהווסת שלי בד"כ חלשה ובכמות קטנה מאז ומתמיד רק בשנים האחרונות היא מלווה בהכתמות חומות לפני הדימום והדימום הוא בצבע חום כהה ולא אדום
ברקע בת 41 הפלה נידחת + גרידה לפני כשנה פרופיל הורמונלי ביום 4-5 למחזור תקין פרט ל
FSH-12.7
להלן שאלותי
1 האם יפריע לעשות הסטרוסקופיה ניתוחית בימים אחרונים של הוסת או במהלך הוסת [דימום חלש]
2 לאחר הניתוח מתי אפשר לקיים יחסי מין
3 מתי אפשר להיכנס להריון
4 ממה נובע וסת בצבע חום כהה
תודה מראש וסליחה על השאלות הרבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסטרוסקופיה ניתוחית
ד''ר אבישלום שרון11/10/2009שלום,
1- כן
2- אחרי שבוע
3- כדאי לחכות לתשובה ההיסטולוגית
4- לא יכול לדעת, אולי תקבלי תשובה בהיסטרוסקופיה. יתכן הידבקויות בחלל הרחם.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)