ד"ר שרון- אני מיואשת!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר שרון- אני מיואשת!!
    יפעת
    24/10/2009

שלום ד"ר שרון,
    אני פונה אלייך בייאוש רב. אני גרה בארה"ב ולצערי עוד לא מצאתי את הרופא המתאים..
    לפני כשנה פניתי אלייך דרך הפורום ולאחר שתיארתי את הסימפטומים שיש לי, אמרת שרוב הסיכויים זה שאני סובלת מאנדומטריוזיס. אכן צדקת!! ולאחר לפרוסקופיה, הרופא המנתח אמר שניקה את כל המגעים (מסביב לרחם, חצוצרות ושלפוחית).
    הבעיה היא, שלעולם לא החלמתי מהניתוח. כחודש לאחר הניתוח, אחרי ההתאוששות מהסטרס, התגלו אצלי סימפטומים שלא היו לפני הניתוח:
    נפיחות איומה בגוף ובעיקר בבטן,
    כאבים דמויי מחזור לאורך כל החודש (ממש 24 שעות ביממה),
    התחלת הדימום לפני סיום חפיסת הגלולות- כל חודש!!
    הסימפטומים רק מחמירים ואני מיואשת!!
    חשבתי שלאחר הניתוח ארגיש הקלה, לפחות לזמן מה אך זה לא קרה!

רציתי להתייעץ איתך. האם לדעתך נגרם זילזול במהלך הניתוח? אולי איבר אחר נפגע?
    או אולי האנדומטריוזיס חזר ישר לאחר הניתוח? לאיזה כיוון היית ממליץ?

הייתי אצל הרופא בבדיקה לפני כשבוע והוא אמר שהוא לא מרגיש דבר בבדיקה הידנית. הוא המליץ על זריקות הורמונים(LUPRON) לחצי שנה אפילו שהוא בטוח שזה שוב האנדומטריוזיס אלא רק בכדי לראות אם הסימפטומים פוחתים.
    אני רגישה להורמונים ולפני כחודש הפסקתי את הגלולות בגלל תופעות לוואי אז אני לא ממש מתלהבת להתחיל זריקות.

חשוב לי לציין- הסימפטומים שציינתי החלו זמן קצר לאחר הניתוח כשעוד הייתי עם הגלולות.
    אני אשמח ליעוץ והכוונה.
    תודה מראש וסליחה על האורך של ההודעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שרון- אני מיואשת!!

הוספת תגובה

• תיקון

יפעת
    24/10/2009

אני מתקנת! הרופא לא בטוח שזה חזרתה של אנדומטריוזיס אך עדיין רוצה להתחיל עם הזריקות.

הרופא המליץ על זריקות הורמונים(LUPRON) לחצי שנה אפילו שהוא לא בטוח שזה שוב האנדומטריוזיס אלא רק בכדי לראות אם הסימפטומים פוחתים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שרון- אני מיואשת!!

ד''ר אבישלום שרון
    24/10/2009

שלום,
    הלופרון תרופה מוכרת. יחד עם זאת, ללופרון יש גם תופעות לוואי, ועלייך להיות מודעת להם. הם מחקים תקופה של גיל המעבר. לא ניתנים מעבר לחצי שנה בגלל הסיכון לאוסטאופורוזיס.
    לגבי התופעות שלך, יתכן מאד שקשורות באנדומטריוזיס. אינני יודע מה היה במהלך הניתוח, ומה בדיוק בוצע. עלי לראות את דו"ח הניתוח. על מנת להתקדם, עלייך להיבדק מחדש ורצוי מאד על ידי רופא הבקיא מאד ברזי האנדומטריוזיס. אם את מגיעה לישראל, את מוזמנת למרפאתי להערכה.
    בברכה, ד"ר אבישלום שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קצר

יפעת
    24/10/2009

המון תודה על התשובה המהירה!!

האם היית ממליץ על לפרוסקופיה חוזרת לפני הלופרון?

האם אתה מקבל מבוטחי קופ"ח לאומית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי הידבקויות?

יפעת
    24/10/2009

האם יכול להיות שמה שיש לי זה בעצם הידבקויות? האם הסימפטומים שאני מציינת מאפיינים הידבקויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי הידבקויות?

ד''ר אבישלום שרון
    25/10/2009

שלום,
    יתכן הידבקויות ויתכן חזרה של האנדומטריוזיס. יש צורך בבדיקה מכוונת כפי שציינתי.
    לגבי השאר, צרי איתי קשר ישיר.
    בברכה, ד"ר אבישלום שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו