לפרסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרסקופיה
    גלית
    16/11/2009

שלום רב,
    אני בת 36 וכבר כשנה וחצי אני במעקב אחר ציסטה הנמצאת בצמוד לשחלה .
    לפני כחודש נבדקתי שוב ונמצא שהציסטה גדלה מעט (33*32*37 ) ובה מס' מבנים פפילרים(גודל 7*10 מ"מ ו 5*6 מ"מ) ודופן לא סדירה.
    חשוב לציין שבדיקת המרקר יצאה בסדר.
    כבר זמן רב שאני מתלבטת האם להוציא את הציסטה.וכעת לאחר שנוכחתי שהיא משתנה (גודל ומבנה) אני שוקלת זאת שוב .רציתי לקבל את חוות דעתך בנדון.
    תודה,
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרסקופיה

הוספת תגובה

• לפרוסקופיה לכריתת ציסטה

ד''ר אבישלום שרון
    16/11/2009

שלום,
    לא ניתן לתת לך חוות דעת בפורום. זה ברור.
    כן אוכל להגיד, שעל סמך מה שכתוב, יש מקום לשקול כריתה בלפרוסקופיה, למרות סמנים תקינים. לא להוציא שחלה. ניתן לשקול בדיקת א"ס חוזרת לאימות, ואולי אז די יהיה במעקב.
    בברכה, ד"ר אבישלום שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרוסקופיה

גלית
    16/11/2009

תודה רבה על תשובתך המהירה.
    ברצוני לשאול שאלה נוספת: מהם הסיכונים או הסיבוכים הכרוכים בכריתת הציסטה בלפרסקופיה?(אני יודעת שמבוצע בהרדמה כללית)
    שוב-תודה!
    גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרוסקופיה

ד''ר אבישלום שרון
    17/11/2009

שלום,
    זה נתוח לכל דבר.
    ככלל: זיהום, דימום, פגיעה במעיים, בדרכי השתן ובכלי דם, הרניה, כריתת כל השחלה ועוד.
    בברכה,
    ד"ר אבישלום שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו