מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי זה אנדו' ואנטיביוטיקה....?שמרית22/11/2009
שלום רב,
קודם כל תודה רבה על הסבלנות והיחס!!!!
האם יכול להיות שנטילת אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין משפיעה על הכאבים של אנדוטרמיוזיס.
עדיין לא הובחנתי באופן רישמי כסובלת מזה, אך עליי לציין כי יצ אלי ליטול אנטיביוטיקה מסיבות אחרות ולהפתעתי הכאבים פחתו משמעותית. כמו כן שאלה נוספת אני בת 31 אמא לשניים וכשאני משחזרת לאחור אני בעצם נזכרת שלפני הכניסות להריון בעבר יצא לי ליטול אנטיביוטיקה מסיבות אחרות ושונות ואכן נקלטתי בקלות.
האם יש קשר בין השניים?
האם אפשר לומר שמעבר לדיכוי הכאבים משהו נוסף עובר דיכוי ומאפשר את הכניסה להריון באופן טבעי?
ברצוני להוסיף כי הכל נמצא תקין אצלי מבחינת: צילום רחם, אולטרסאונד, בדיקת רופא נשים, וכו'...
הפלא הוא שבמחזור הראשון לאחר האנטי' אין שום זכר לכאב וגם המחזור תקין אפילו לא נאלצתי לקחת משכך כאבים.
מה קורה לי?
תודה רבה,
שמרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי זה אנדו' ואנטיביוטיקה....?
ד''ר אבישלום שרון24/11/2009שלום שמרית,
אין קשר ישיר לנטילת האנטיביוטיקה והכניסה להריון. לגבי הכאבים, יתכן שמדובר בדלקת אגנית.
מן הסתם, עד שלא יבוצע איבחון ברור לגבייך, השאלות תישארנה פתוחות.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)