אולי זה אנדו' ואנטיביוטיקה....?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי זה אנדו' ואנטיביוטיקה....?
    שמרית
    22/11/2009

שלום רב,

קודם כל תודה רבה על הסבלנות והיחס!!!!
    האם יכול להיות שנטילת אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין משפיעה על הכאבים של אנדוטרמיוזיס.
    עדיין לא הובחנתי באופן רישמי כסובלת מזה, אך עליי לציין כי יצ אלי ליטול אנטיביוטיקה מסיבות אחרות ולהפתעתי הכאבים פחתו משמעותית. כמו כן שאלה נוספת אני בת 31 אמא לשניים וכשאני משחזרת לאחור אני בעצם נזכרת שלפני הכניסות להריון בעבר יצא לי ליטול אנטיביוטיקה מסיבות אחרות ושונות ואכן נקלטתי בקלות.
    האם יש קשר בין השניים?
    האם אפשר לומר שמעבר לדיכוי הכאבים משהו נוסף עובר דיכוי ומאפשר את הכניסה להריון באופן טבעי?
    ברצוני להוסיף כי הכל נמצא תקין אצלי מבחינת: צילום רחם, אולטרסאונד, בדיקת רופא נשים, וכו'...
    הפלא הוא שבמחזור הראשון לאחר האנטי' אין שום זכר לכאב וגם המחזור תקין אפילו לא נאלצתי לקחת משכך כאבים.
    מה קורה לי?

תודה רבה,
    שמרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי זה אנדו' ואנטיביוטיקה....?

ד''ר אבישלום שרון
    24/11/2009

שלום שמרית,
    אין קשר ישיר לנטילת האנטיביוטיקה והכניסה להריון. לגבי הכאבים, יתכן שמדובר בדלקת אגנית.
    מן הסתם, עד שלא יבוצע איבחון ברור לגבייך, השאלות תישארנה פתוחות.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו