מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרימולוט נורחלי10/12/2009
בס"ד
שלום
שמי חלי ואני בת 21 אני מתחתנת ב3.3.2010 ואני מעונינת לדחות את המחזור
אני בערך צריכה לקבל ב24.2 אז ממתי אני צריכה לשתות את הכדורים אם אני לא רוצה לקבל רק אחרי החתונה ב3.3?
כי לפי הדת אסור לקבל שבועיים לפני החתונה וזה בדיוק יוצא באמצע השבועיים האלה לכן אני רוצה לאחר
אז איך שותים את זה כדי שזה לא יקבל ב24.2 ?
קיבלתי מרשם רופא אבל היהי לי רופא מעפן כזה שהתבייתי לשאטול אותו שאלות הוא אמר לי לשתות 4-5 ימים לפני המחזור
אני מפחדת שיהיה פאשלה האם באמת לא אקבל אם אשתה ככה?
הוא רשם לי שני חפיסות של פרימולוט נור כל אחד 20 כדורים
אז ממתי אני צריכה לשתות ומתי אני צריכה להפסיק כדי שאקבל ב4-5.32010
*המחזור שלי אורך שבוע ימים אני מדממת
סיכום:
אני אמורה לקבל ב24.2.2010 פלוס מינוס
החתונה ב3.3.2010
אני רוצה לקבל ב4-5.3.2010
תודה וסליחה על האורך מקווה שהבנתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור
ד''ר אבישלום שרון10/12/2009שלום,
מעכשיו, קחי בכל חודש כשבוע לפני המחזור ודחי את המחזור בעוד 5 ימים. אפשרות מדוייקת יותר ושניתן לשלוט עליה טוב יותר היא ליטול גלולות.
בברכה,
ד"ר אבישלום שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)