מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בריחת שתן שלא נגמרת והאם האנדמרטיוזמירב11/12/2009
שלום לך ובוקר טוב
שמי מירב בת 42 ממרכז הארץ לפני 5 חודשיים עברתי ניתוח כריתת רחם עקב אדנמיוזיס הבנתי מאחד הרופאים שביקרתי שכאשר השחלות עדין פועלות אז המחלה אצלי שוב אני רוצה לציין שאני לא לוקחת שום דבר לדכא את ההורמונים שלי לאחר הניתוח שעברתי נפגע לי אחד בעצבים ברצפת האגן אני מטופלת במרפאת כאב ויש לי בריחת שתן ממש חזקה אני לא מספיקה להגיע לשירותים וזה ממש בורח הספקתי לקבל יותר מדי כדורים אני עושה במקביל פיזוטרפיה אך לא עוזר
שאלה 1. האם כדי להוריד את השחלות אני יודעת שיש לי המון הדבקיות לפי הפיזטורפסטית
שאלה 2. מה אני יכולה לעשות עם הבריחת שתן אני אפילו סקס לא יכולה לעשות.
שיהיה אחלה יום אני ישמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת שתן שלא נגמרת והאם האנדמרטיוז
ד''ר אבישלום שרון11/12/2009שלום,
צר לי לשמוע על תלונותייך. לגבי האנדומטריוזיס והשחלות, אם מדובר ב- Adenomyosis אז מכיוון שזו מחלה של הרחם, הרי שהרחם בחוץ ולכן אין בעיה בכך. אם מדובר ב- Endometriosis הרי שאין אינדיקציה כיום להוציא את השחלות בגלל זה. ממש לא. לגבי בריחת השתן, אצטרך לבדוק אותך על מנת להבין בדיוק במה מדובר, ולפי האיבחון, אפשר יהיה לדעת כיצד לנהוג הלאה.
בברכה וחנוכה שמח,
ד"ר אבישלום שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
מירב15/12/2009בראשית תודה על ההתייחסות
העם אתה מקבל חיילות אצלך.
כמו כן איפה המרפאה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד''ר אבישלום שרון15/12/2009שלום,
כן, בהחלט. המרפאה בכניסה לחיפה. פרטים בכותרת לפורום ובאתר שלי.
בברכה,
ד"ר אבישלום שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)