בריחת שתן שלא נגמרת והאם האנדמרטיוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן שלא נגמרת והאם האנדמרטיוז
    מירב
    11/12/2009

שלום לך ובוקר טוב
    שמי מירב בת 42 ממרכז הארץ לפני 5 חודשיים עברתי ניתוח כריתת רחם עקב אדנמיוזיס הבנתי מאחד הרופאים שביקרתי שכאשר השחלות עדין פועלות אז המחלה אצלי שוב אני רוצה לציין שאני לא לוקחת שום דבר לדכא את ההורמונים שלי לאחר הניתוח שעברתי נפגע לי אחד בעצבים ברצפת האגן אני מטופלת במרפאת כאב ויש לי בריחת שתן ממש חזקה אני לא מספיקה להגיע לשירותים וזה ממש בורח הספקתי לקבל יותר מדי כדורים אני עושה במקביל פיזוטרפיה אך לא עוזר
    שאלה 1. האם כדי להוריד את השחלות אני יודעת שיש לי המון הדבקיות לפי הפיזטורפסטית
    שאלה 2. מה אני יכולה לעשות עם הבריחת שתן אני אפילו סקס לא יכולה לעשות.
    שיהיה אחלה יום אני ישמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בריחת שתן שלא נגמרת והאם האנדמרטיוז

ד''ר אבישלום שרון
    11/12/2009

שלום,
    צר לי לשמוע על תלונותייך. לגבי האנדומטריוזיס והשחלות, אם מדובר ב- Adenomyosis אז מכיוון שזו מחלה של הרחם, הרי שהרחם בחוץ ולכן אין בעיה בכך. אם מדובר ב- Endometriosis הרי שאין אינדיקציה כיום להוציא את השחלות בגלל זה. ממש לא. לגבי בריחת השתן, אצטרך לבדוק אותך על מנת להבין בדיוק במה מדובר, ולפי האיבחון, אפשר יהיה לדעת כיצד לנהוג הלאה.
    בברכה וחנוכה שמח,
    ד"ר אבישלום שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

מירב
    15/12/2009

בראשית תודה על ההתייחסות
    העם אתה מקבל חיילות אצלך.
    כמו כן איפה המרפאה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר אבישלום שרון
    15/12/2009

שלום,
    כן, בהחלט. המרפאה בכניסה לחיפה. פרטים בכותרת לפורום ובאתר שלי.
    בברכה,
    ד"ר אבישלום שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו