החלמה מניתוח להסרת רחם ושחלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מניתוח להסרת רחם ושחלות
    אפי
    16/12/2009

שלום,
    אימי אמורה לעבור ניתוח להסרת רחם ושחלות בשיטה לפרסקופית בשבוע הבא, ארצה לדעת
    האם תקופת ההחלמה מניתוח זה אמורה להיות באמת קצרה וקלה יותר ? מאילו פעולות
    יהיה עליה להמנע והאם תזדקק לעזרה צמודה?
    אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח להסרת רחם ושחלות

ד''ר אבישלום שרון
    16/12/2009

שלום,
    תקופת ההחלמה קצרה. אין צורך בעזרה צמודה. בניתוחים שלי, למשל, אני דואג שהאשה תרד מהמיטה בתוך 2-3 שעות מהניתוח וכך הלאה.
    לגבי כל שאר השאלות, הקשורות ספציפית לאימך, יש לשאול את המנתח שמכיר את אמא, מאחר שלעתים ההמלצות משתנות לפי המטופלת.
    בברכה,
    ד"ר אבישלום שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח לכריתת רחם ושחלות

אפי
    17/12/2009

תודה רבה על תשובתך,
    לגבי משך ההחלמה- רציתי רק לדעת אם מדובר במספר ימים או שבועות? אני יודעת שבניתוח הכירורגי עם פתיחת הבטן ,ההחלמה ממושכת מאוד וכרוכה בכאבים , ושחל איסור על נשיאת משקל כבד ומאמץ קל אפילו
    האם התמונה בניתוח הלפרוסקופי שונה? (אימי אישה בריאה בדר"כ)
    אודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח לכריתת רחם ושחלות

ד''ר אבישלום שרון
    21/12/2009

שלום,
    אם מוציאים גם את צוואר הרחם הגבלת הרמת כבד ארוכה יותר עד לחודש. אם משאירים את צוואר הרחם- ובניתוח מסיבה שפירה זה מקובל, ההגבלה היא לשבוע.
    בהצלחה, ד"ר אבישלום שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו