הוצאת פולים מהשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת פולים מהשחלה
    עינת
    05/04/2007

שלום,
    אובחן אצלי פוליד מסוג דרמואיד (או משהו כזה...אני לא בטוחה) בשחלה והרפא שלי המליץ על ניתוח להסרתו. הגוף שלי מעולם לא הגיב ממש טוב לחומרי הרדמה, אבל הרופא שלי אמר שאין ברירה. רציתי לדעת מהן האלטרנטיבות שעומדות בפני? האם יש דרך ללא הרדמה מלאה בה ניתן להוציא את הפוליפ?

אגב, לא עמרתי הרדמה כבר יותר מ-15 שנה, האחרונה שעשיתי (במסגרת ניתוח פלסטי) גרמה לי לחולשה ולהתעלפויות....אני מאוד חוששת מההרדמה...פחות מהניתוח עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת פולים מהשחלה

הוספת תגובה

• פוליפ? דרמןאיד?

ד''ר דוד סוריאנו
    09/04/2007

ראשית כדאי להכיר את הממצאים האם מדובר במיסטה שחלתית באיזה גודל? ממתי ? ופרטים חשובים אחרים אם מדובר בפוליפ הרי מדובר בבעיה אחרת לחלוטין
    יש להבין ולדעת היטב גם במה מדובר וגם האם אין מנוס מניתוח יש להכיר את האלטרנטיבות אך לשם כך יש צורך בנתונים ובבדיקה
    לגבי הרדמה חששך מובן אם כי מופרז במידה ותצתרכי לעבור ניתוח ניתן להפגש עם המרדים ולשוחח עימו לגבי חששותייך
    אשמח לסייע בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו