מהי בדיקת וולבוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהי בדיקת וולבוסקופיה
    אורנה
    07/10/2007

מזה כשש שנים אני סובלת מכאבים בעת קיום יחסי מין (ראוי לציין שמדובר באותו בן זוג), בכל פעם שאני פונה לרופא הבעיה מאובחנת כפטריה (בדר"כ הרופא גם מציין שהפטריה היא ממש קטנה והוא לא ממש רואה בעיה רצינית שגורמת לי לכאבים).
    במהלך השנים קיבלתי אינספור טיפולים נגד פטריות והפרשות למיניהן, אך הבעיה לעולם לא נפתרה.
    לפני כ-3 שנים הופנתי ע"י אחת הרופאות שטיפלו בי למרפאת וולבוסקופיה ושם נאמר לי שלא מדובר כלל בפטריה אלא באיזשהו איזור מגורה ששגלל זוית החדירה הוא משופשף ישירות והדבר גורם לי לכאבים.
    קיבלתי טיפול (שלא עזר) אך לא חזרתי למרפאה בגלל שהשתחררתי ולא הצלחתי להגיע למרפאה הזו שוב.
    כרגע הצלחתי לקבוע תור למרפאת וולבוסקופיה ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר, כי הפקידה בטלפון לא ממש רצתה להיכנס לכל המונחים ולהסביר לי, היא רק אמרה שאם הרופא מפנה אותי לשם אז הוא צריך לדעת אם יכולים לעזור לי שם.
    וכמו כן, האם לפי מה שתיארתי אתה יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהי בדיקת וולבוסקופיה

הוספת תגובה

• וולווסקופיה

ד''ר אבישלום שרון
    09/10/2007

שלום,
    Vulvoscopy- וולווסקופיה זו בדיקה של הוולווה, Vulva= פות. לפי דברייך, הרופאים שמטפלים בך מעריכים שהבעיה היא בפות. אינני יכול לשער מה הבעיה לפי הנתונים שמסרת אלא רק בבדיקה.
    מקווה שעזרתי, בברכה, ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו