היסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה
    רינת
    21/01/2010

לאחר ניתוח קיסרי ( לידה 2) עברתי היסטרוסקופיה להוצאת שיליה שנשארה .במכתב שלאחר ניתוח צויין כי הוצאה כמות רבה וחלל רחם נראה תקין ונראה פיות חצוצרות. לאחר כחודש עקב כאבי בטן והפרשות קיבלתי אנט' עקב חשד לזיהום שלאחר הפעולה איך מכיוון שהכאבי בטן המשיכו פניתי ליעוץ ובUS ראו בדופן ימנית רקמה בגודל 1.5 ס"מ. הרופא (מומחה) טוען כי יתכן שבזמן היסטרו' יתכן והמנתח לא ראה את זה כי זה יכול להיות חלק מהדופן או בחר לא לטפל בזה מחשש לפגוע ברחם (יש לי היסטוריה של אשרמן לאחר גרידה בעברי). כמו כן נאמר שאולי יש חסימה של חצוצרה ואז כשהעלתי שבמכתב כתוב על פיות חצוצרות אז הרופא חזר מדבריו ואמר שבעצם אי אפשר לדעת בUS. לסיכום המליץ לי כרגע לא לטפל בשארית ולא להתעסק ברחם כי גם כך התעסקו בו מספיק לאחר לידה ולראות מה קורה בעוד כשנה כשארצה להיכנס להריון ואם תיהיה בעיה אז יטפלו.
    סליחה שארוך ----------------אבל יתכן שבזמן היסטרו' דבר כזה לא נראה הרי במכתב שלאחר כתוב שהכל תקין פרט למה שהוצא הרי הוא מביט עם מצלמה ?
    האם באמת לא כידי לטפל? ואם נגיד לא עכשיו האם כידי ממש לחכות שתיהיה לי בעיה להיכנס להריון כי כבר יש לי היסטוריה של קושי להרות עקב אשרמן?
    תודה מראש וסליחה על אורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה

ד``ר יובל קאופמן
    21/01/2010

שלום רינת,
    קשה לי מאוד לענות על השאלה שלך. מדובר במקרה חריג. בד"כ לא נהוג להשאיר רקמה ברחם אבל אני צריך לראות בדיוק במה מדובר כולל מסמכים על הפעולה שעברת, US קודמים וכו' וכן לראות בעצמי מה קורה ברחם.
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו