אנדומטריוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס
    מלי
    09/10/2007

שלום רב, אני כחודשיים לאחר לפרוספקופיה להוצאת 2 אנדומטריומות ענקיות (10 ס"מ) משחלות שבו אובחנתי כחולת אנדומטריוזיס. אני בת 24. בניתוח נראו מספר מוקדים באגן וכמה הדבקויות קלות בין שחלה לחצוצרה. הרופא המליץ לי על טיפול בגלולות יסמין למשך 3 חודשים (3 חפיסות) עם הפסקה לשבוע מחזור כל פעם. אני הבנתי שההפסקה הזאת למחזור היא די מסוכנת לחולות במחלה הזאת. הייתי רוצה לשמוע את הדעה שלך בנושא - האם אתה ממליץ להמשיך בלקיחת גלולות בלי הפסקה למחזור או שעדיף לעשות אותה.
    אני גרה באזור נהריה, והייתי רוצה לדעת אם אתה מכיר מומחה בנושא אנדומטריוזיס מהאזור הזה.
    אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס

ד''ר אבישלום שרון
    09/10/2007

שלום,
    ההמלצה שלי: נטילה רצופה ללא הפסקה. לא מדובר בסיכון אלא בטיפול אופטימלי יותר כדי לנסות למנוע את ההתקדמות של המחלה.
    בפורום זה אנו לא ממליצים על רופאים מבחינה שמית. יחד עם זאת, לגבי הנושא שלך, זה בהחלט תחום מומחיות שלי.
    בברכה, ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו