מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה פחד!!רעיה27/02/2010
לפני חודש וחצי הוציאו לי חצוצרה לאחר הריון שני מחוץ לרחם. (יש לי ילדים)
כשהבטא הגיעה ל-2.41 הפסקתי עם בדיקות הדם והמשכתי בחיי. לא הספקתי ללכת לביקורת שאחרי הניתוח. (נו נו נו)
היום- בבדיקה ביתית נצפו 2 פסים...
האם יתכן שהבטא האחרונה לאחר הניתוח פשוט עלתה שוב?
ברור שאלך להבדק אבל אולי תשובתך תגיע עוד קודם...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה פחד!!
ד``ר יובל קאופמן28/02/2010שלום רעיה,
חשוב מאוד לבצע בדיקת דם ולראות מה קורה. חסרה אינפורמציה נוספת כגון קיום יחסי מין מאז הניתוח, אמצעי מניעה וכו'. חשוב גם לראות את כל בדיקות הבטה שעשית. אני ממליץ בכל מקרה לפנות עם המידע לרופא המטפל.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרטים
רעיה28/02/2010מחר אעשה ב.ד.
עד לבטא האחרונה השתמשתי בנרות גלוון.
אח"כ קיבלתי מחזור (אני חושבת שזה מחזור)
שבועיים לאחר המחזור חזרנו לקיים יחסים בלתי מוגנים.
וואי, תגובתך הלחיצה אותי יותר. מה הסכנה?!
בדיקות הבטא עד לירידה היו בירידה מתמדת עד ל-2.46 כאמור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרטים
ד``ר יובל קאופמן28/02/2010שוב שלום,
נרות גלוון נחשבים לאמצעי מניעה יחסית פחות יעיל. לא ברור לי מתי קיבלת מחזור אבל אם קיימתם יחסים לא מוגנים שבועיים לאחר מכן והמחזורים שלך סדירים יתכן מצב של הריון. אם כל זה קרה לפני כ-3 שבועות או יתר אז בהחלט חכול להיות שהבטא חיובית. לגבי ההריו ןהחוץ רחמי שהיה - אם הערכים ירדו בהדרגה עד 2 אז סביר שההריון התמוסס והבטא לא תעלה שוב לבד. בכל אופן. חשוב קודם כל לבצע בדיקת דם ורק אז, לפי התוצאה, להחליט איך לפעול וזאת יחד עם הרופא נשים שלך.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
רעיה28/02/2010כבר יש בידי הפניה לבדיקת דם מחר ותור לרופא ביום ג'.
יהיה טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
רעיה28/02/2010כבר יש בידי הפניה לבדיקת דם מחר ותור לרופא ביום ג'.
יהיה טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
רעיה03/03/2010הבטא לפני יומיים: 658
בטא היום: 3800...
בדיקת אולטרסאונד היום: שק + שק חלמון בתוך הרחם.
מוטרדת מעליית הבטא - האם ההכפלה לא גדולה מידי תוך יומיים?
הביוץ היה לפני קצת יותר משבועיים וחצי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
רעיה03/03/2010הבטא לפני יומיים: 658
בטא היום: 3800...
בדיקת אולטרסאונד היום: שק + שק חלמון בתוך הרחם.
מוטרדת מעליית הבטא - האם ההכפלה לא גדולה מידי תוך יומיים?
הביוץ היה לפני קצת יותר משבועיים וחצי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)