צניחת רחם פתאומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת רחם פתאומית
    סימה
    20/10/2007

אני בת 41, בריאה בדר"כ. חודש וחצי אחרונים עברתי תקופה לא קלה, מבחינה בריאותית ונפשית. ולפני כ3 שבועות, באופן מפתיע צנחה לי הרחם. בבדיקה גניקולוגית, אושר הדבר. הסיבה אינה ברורה למעט הגנטיקה (גם לאימי הייתה צניחת רחם מוקדמת).
    התחלתי בטיפולים אלטרנטיבים כמו שיטת פאולה, שכרגע לא נראה שעוזר.
    המצב די חמור מבחינתי, רוב הזמן לוחץ לי באזור שלפוחית השתן ואברי המין, לא נוח ללכת (כאילו יש לי משהו בין הרגליים), לא יכולה לעשות פעילות גופנית מבלי לחשוש שאחמיר את מצבי, הפרשות נרתיקיות מרובות מאד..
    האם יש אלטרנטיבה למעט הוצאת הרחם כדי לשפר את המצב? האם ניתן לעשות פעילות גופנית, כגון, עיצוב, כפיפות בטן, אירובי או שאני עושה נזק לעצמי?
    האם הריון יכול להרע את המצב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת רחם פתאומית

הוספת תגובה

• צניחת רחם

ד''ר אבישלום שרון
    20/10/2007

שלום,
    פעילות לחיזוק שרירי ריצפת האגן, התקן נרתיקי מיוחד להכנסת הרחם פנימה, או ניתוח, כאשר לא בכל מקרה מוציאים את הרחם.
    הסיכוי להצלחה בכל שיטה תלוי במידת הצניחה, ובצניחה של איברים נילווים (שלפוחית השתן והרקטום). את זה אוכל לקבוע, מן הסתם, רק בבדיקה.
    בברכה, ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו