CA-125

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CA-125
    מלי
    21/10/2007

שלום רב,
    בת 24, מאובחנת כחולת אנדומטריוזיס. לפני הניתוח ערך הCA125 היה 712 (נאמר לי שבנוסף לאנדו יש לי גם דלקת באחת הציסטות (לפי בדיקת הCT) וטופלתי באנטיביוטיקה לפני הניתוח). ב-19/11 יש לי תור לרופא והומלץ לי לעשות בדיקת CA125 שנית לפני הייעוץ של הרופא. השאלה שלי היא מתי כדאי לבצע את הבדיקה בהתחשב בזה שב-תחילת נובמבר (1-4/11) אני אמורה לקבל מחזור, והתור כפי שציינתי הוא ב-19/11, וגם צריך לקחת בחשבון את זמן ההמתנה לתוצאת.
    תודה רבה על התייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CA-125

הוספת תגובה

• CA125

ד''ר אבישלום שרון
    22/10/2007

שלום, הבדיקה מבוצעת ביום ה- 12 למחזור. בברכה, ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

מלי
    22/10/2007

והאם מותר/לא יהיה נזק אם לא אקח את 21 הגלולות, אלא אוותר על 3 למשל על מנת להקדים את המחזור כדי שיהיה באפשרותי זמן לבצע את בדיקת CA-125 לפני התייעצות עם הרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CA125

ד''ר אבישלום שרון
    24/10/2007

שלום, את יכולה לוותר על אחת ולבצע את הבדיקה ביום ה- 11. ד"ר שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו