מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לכריתת רחםצביה24/10/2007
אני עומדת לפני ניתוח לכריתת רחם. יש כל מיני אופציות או רק שיטה אחת? איך אני יכולה להתכונן לניתוח? כמה זמן יקח לי להבריא ממנו?
צריכה להיות לי פגישה עם הרופא לפני הניתוח, אבל אני מאוד מודאגת וחוששת ואודה לך מאוד אם תוכל לתת לי מענה לפני כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לכריתת רחם
ד''ר אבישלום שרון24/10/2007שלום,
התשובה המלאה מאד ארוכה. לא אפשרי בפורום. בכל זאת: בוודאי שינן מספר שיטות. תלוי מה האינדיקציה לניתוח, הגיל שלך, רקע משפחתי ועוד. ניתן לבצע כריתת רחם שלמה, כריתת רחם תת שלמה, כריתת השחלות או לא. אפשר לביצוע בפתיחת בטן רגילה, אם כי כיום אנחנו מבצעים את הניתוח בלפרוסקופיה, ללא פתיחת הבטן. יש סידרה של יתרונות. יש להכיר גם את הסיכונים והסיבוכים האפשריים בכל שיטה. החלמה מלפרוסקופיה היא שבוע ומניתוח רגיל כחודש.
אני נוהג לבצע את הניתוח בלפרוסקופיה (גם רחמים גדולים), כאשר משתדל להימנע מכריתת צוואר הרחם (אם PAP תקין) ומהשחלות במידה שאין הנחייה לכך. ביום הניתוח האשה כבר יורדת מהמיטה ולמחרת משתחררת לביתה.
שיהיה בהצלחה, ד"ר שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)