מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות-המשךמלי26/10/2007
בוקר טוב,
כבר שאלתי כאן בפורום לגבי הפרשות חומות כהות בסוף כל חפיסת גלולות (אני נוטלת גלולות ברצף בגלל אנדומטריוזיס). ונאמר לי שאלה תופעות לוואי של הגלולות. אבל בחפיסה הרביעית שלי ההפרשות הופיעו במשך כל החפיסה (הפרשות בצבע חום כהה). יש לי תור לרופא רק בנובמבר, ועד אז אני נורא דואגת. יש לי כמה שאלות:
1- האם ההפרשות מצביעות על חוסר יעילות של הגלולות?
2- האם מה שמופרש החוצה, זה גם מה שמופרש לתוך הבטן? (בגלל האנדומטריוזיס?)
3- איך ניתן לעצור את ההפרשות?
אני בת 24, ויש לי עוד 6 גלולות לסוף החפיסה ואז אקבל את המחזור הראשון שלי מאז הלפרוסקופיה.
תודה מראש על התייחסותך, שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה
ד''ר אבישלום שרון26/10/2007שלום,
תשובתי כעת זהה לקודמת- ההפרשה החומה היא מאותה סיבה. אם, למשל, תפסיקי את נטילת הגלולות ותקבלי מחזור, הרי שבחפיסה הבאה לא צפויות הפרשות יותר. דימום כזה לא מופרש גם לחלל הבטן. ממש לא. את בהחלט יכולה להיות רגועה, כי את בסדר.
ד"ר שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-רבה לך על סבלנותך!!
מלי26/10/2007אני מהמטופלות ההיסטריות והלחוצות מכל עניין! כך שתודה רבה לך על התשובות המהירות שלך ועל הסבלנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)