הפרשות-המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות-המשך
    מלי
    26/10/2007

בוקר טוב,
    כבר שאלתי כאן בפורום לגבי הפרשות חומות כהות בסוף כל חפיסת גלולות (אני נוטלת גלולות ברצף בגלל אנדומטריוזיס). ונאמר לי שאלה תופעות לוואי של הגלולות. אבל בחפיסה הרביעית שלי ההפרשות הופיעו במשך כל החפיסה (הפרשות בצבע חום כהה). יש לי תור לרופא רק בנובמבר, ועד אז אני נורא דואגת. יש לי כמה שאלות:
    1- האם ההפרשות מצביעות על חוסר יעילות של הגלולות?
    2- האם מה שמופרש החוצה, זה גם מה שמופרש לתוך הבטן? (בגלל האנדומטריוזיס?)
    3- איך ניתן לעצור את ההפרשות?
    אני בת 24, ויש לי עוד 6 גלולות לסוף החפיסה ואז אקבל את המחזור הראשון שלי מאז הלפרוסקופיה.
    תודה מראש על התייחסותך, שבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות-המשך

הוספת תגובה

• הפרשה חומה

ד''ר אבישלום שרון
    26/10/2007

שלום,
    תשובתי כעת זהה לקודמת- ההפרשה החומה היא מאותה סיבה. אם, למשל, תפסיקי את נטילת הגלולות ותקבלי מחזור, הרי שבחפיסה הבאה לא צפויות הפרשות יותר. דימום כזה לא מופרש גם לחלל הבטן. ממש לא. את בהחלט יכולה להיות רגועה, כי את בסדר.
    ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה-רבה לך על סבלנותך!!

מלי
    26/10/2007

אני מהמטופלות ההיסטריות והלחוצות מכל עניין! כך שתודה רבה לך על התשובות המהירות שלך ועל הסבלנות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו