מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברגע האורגזמהגלי25/05/2010
שלום רב,
אני בת 31 וסובלת מאנדומטריוזיס קרוב ל 5 שנים. אני נוטלת גלולות ברצף למשך 3 חודשים ולאחריהן הפוגה לקבלת מחזור. אני נמצאת במעקב של רופא גניקולוג המתמחה באנדו'. האנדומטריוזיס במצב יחסית טוב ואינני סובלת מכאבים למעט בזמן מחזור וגם הם מאוד קלים.
לאחרונה (מזה כמה חודשים)התחלתי לחוש בתופעה חדשה שלא הייתה קודם...מעין כאב ברגע האורגזמה , אבל חשוב לציין שזה לא כאב שהוא בלתי נסבל או כאב רגיל כמו שאני מכירה כאב אלא מעין כאב או יותר נכון דקירות קטנטנות שמלווה בהנאה.
מאז ומתמיד האורגזמות שלי לא היו מלוות בתופעה שציינתי לעיל ואני קצת חוששת...אף על פי שהכאב הוא לא כאב רגיל אלא מן כאב של עם הנאה. חשוב לציין שאין שום כאבים אחרי האורגזמה ושהכאב אינו בצדדים ואינו כאב של אנדומטריוזיס כפי שמרגישים אותו בחדירה עמוקה מידי.
האם יכול להיות שיש קשר לאנדומטריוזיס? או לשלפוחית השתן ...
אני קצת חוששת , האם יש סיבה לדאגה?
אודה לך באם תוכל להשיב לשאלתי,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך קוראים לרופא מומחה שלך?
ליהי25/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברגע אורגזמה
ד''ר ירון חמני25/05/2010שלום גלי
הכאבים שלך כפי שאת מתארת אותם ככל הנראה אינם קשורים לאנדומטריוזיס או לשלפוחית השתן.
דר' ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
גלי26/05/2010האם יש לי ממה לחשוש ? ומה היית מציע לי לעשות ?
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)