מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדומטריוזיס נדירלי27/06/2010
שלום ד"ר,
אחותי בת 34 סובלת מאנדומטריוזיס מזה כמה שנים לפני 3 שנים בערך היה לה תסחיף ריאתי ובעקבות כך התדרדר מצבה. היא עברה כבר 2 ניתוחים לצריבת האנדו ועדיין בזמן מחזור היא קרוב לשבוע וחצי לא מתפקדת מקיאה לא אוכלת ולא זזה מהמיטה עם כאבים נוראיים. המקרה הנדיר שהיא כל מחזור מדממת לתוך הבטן וצריכה להגיע לבית החולים לנקז את הנוזל ומוציאים תמיד סדר גודל של 2 ליטר מהבטן!!! זו לא טעות כן זה 2 ליטר מהבטן. הרופאים לא נותנים תשובות ולא יודעים מה לעשות , אני מחפשת באינטרנט המון מידע ולצערי לא מוצאת. אולי שמעת על עוד מקרה כזה בעולם???
האם אתה מכיר תופעה כזו??? חשוב לי לציין שאחותי סבלה מזה לפני כ5-6 שנים וכן התגברה על זה, היום היא גם עם קרישיות יתר בעקבות טיפולי פוריות שניסתה לעשות ושוקלת 47 ק"ג בעקבות כל המחלה.(זה ממש בקצרה קורות חייה)
אני כבר אובדת עצות ולא יודעת למי לפנות.
אשמח אם אולי אתה תתן לי אור בקצה המנהרה , ואם אתה חושב שיש מה לעשות אפילו להגיע לייעוץ אצלך.
אודה לעזרתך ושנדע רק אושר ואהבה.
האחות הדואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס
גלית28/06/2010כחולת אנדומטריוזיס קראתי את שכתבת והייתי חייבת להגיב.אני אחרי שני ניתוחים מכירה מעט את הבעיה כשהאנדו' מתפשט אל תוך חלל הבטן,זה ממש כאבי תופת,זה מה שהיה לי בניתוח האחרון ואני מאחורי זה כבר מעל שנה ונקיה מאנדו' ברוך השם ומרגישה מעולה.פשוט צריך להגיע למנתח הנכון שמומחה לאנדו' מתוך נסיון אישי שלי כחולת אנדו' שנים רבות.הרבה בריאות לאחותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריוזיס נדיר
ד``ר יובל קאופמן30/06/2010שלום לי,
יפה לראות שאת דואגת לאחותך.
אכן מדובר במקרה מורכב וחריג. יש עוד הרבה שאלות שצריך לשאול. זה לא מקרה לפתור בבלוג. היא יכולה להגיע אלי ליעוץ.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)