כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    דניאל
    14/07/2010

שלום!
    אני בת 30 עם חשד של אנדו'+ אדנו' (לא בוצע ניתוח בשלב זה) קיבלתי מרשם לזריקת לוקרין שלצערי לא הספקתי לקחת אותה.בשל ווסת לא מסודרת מחכה לדימום כדי לקחת(ו.א 7/6).
    ביום א נסעתי לחו"ל. אחה"צ החלו לי כאבים בבטן תחתונה עם התגברות צד שמאל,הפרשה גדולה חד פעמית. למחרת כאבי תופת בבטן תחתונה,מלווה בלחץ, חשבתי שהנה הגיע הווסת אבל אין טיפת דם. כאבים בזמן מתן שתן יותר בגלל הכאב בבטן התחתונה או הישיבה עצמה שכואבת גם ללא שירותים ממש לחץ וכאב נוראי שבא לי לבכות(אציין שאני לפני ציסטוסקופיה בשל כאבים ותכיפות במתן שתן ללא דלקות וכן ארוע של המטוריה בזמן ווסת).
    אני יודעת שזה פורום אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל ואם בכלל... האם זה התגברות האנד'? אילו כאבים בעוצמות שלא הכרתי. אני בחו"ל למשך 43 יום. ללא ביטוח על המחלות הפעילות כולל אנדו' (הייתי מאושפזת בגניקולוגיה לפני כמה חודשים). אם יהיה צורך לא אחסוך ואלך לרופא אבל לא ככ בא לי ללכת לגניקולוג במדינה זרה... אנא את עזרתכם בבקשה..
    הכאב בא בגלים ויש שעות שיש הטבה מסויימת, ואז החמרה...
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר ירון חמני
    15/07/2010

הי דניאל

את מתארת אנדומטריוזיס בחומרה די קשה ולכן הכאבים שמהם את סובלת כרגע יכולים בהחלט להיות תוצאה של התקף אנדומטריוזיס. במצב כזה אפשר להסתפק בשלב הזה בנוגדי כאבים בלבד ולאחר שתחזרי ארצה, תפני לרופא נשים שמתמחה באנדומטריוזיס.
    הבעיה ההיא שללא בדיקה, לא ניתן לשלול סיבות אחרות לכאב כמו הריון מחוץ לרחם, תסביב שחלתי, זיהום וכולי. לכן כדאי שתפנה לחדר מיון לבדיקה של סיבות אחרות לכאב.

אני מקווה שתרגישי טוב, דר' ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו