שלום ד"ר!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר!!
    שירז
    12/08/2010

עברתי גרידה לפני שנה,מאז התחילו לי כאבים מוזרים,בעיקר מה שהכי מציק זה תכיפות במתן שתן.האם זה יכול לקרות מהגרידה ואיך ניתן לבדוק?עשיתי בדיקות כלליות לא הראו כלום.לאחר מכן עברתי לפרסקופיה,האם ניתן לראות בה, סיבוכים של פוריות,אם חס וחלילה נגרמו כתוצאה מהגרידה?לא יודעת מה יש לי פשוט זה לא אני מאז הגרידה והדחף לשירותים בלתי נסבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר!!

הוספת תגובה

• שירז

ד''ר ירון חמני
    13/08/2010

שלום שירז

לצערי, לעיתים מופיעים כאבים וסמפטומים בעלי אופי מוזר לאחר פעולה כירורגית או בלעדיה. הסיפור שלך בהחלט נשמע מוזר ולא קשור לגרידה. במקרים כאלה צריך לחקור היטב אספקטים שונים כדי לנסות ולסייע. לא נראה לי שניתן יהיה לתפור את הבעיה במסגרת האתר שלנו. אני מבין שביצעת לפרוסקופיה אבחנתית. האם בוצעה על ידי מומחה באנדומטריוזיס? לעתים יש התעוררות של אנדומטריוזיס לאחר הריון. האם עורב אורולוג או בוצעה ציסטוסקופיה. ועד ועוד. לכן כדאי להתמיד בבירור ולכסות כל אפשרות שעשויה לסייע לך להתגבר על התופעות.

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו