מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוםשואלת19/08/2010
שלום
אני משתמשת בהתקן תוך נרתיקי שנקרא נוברינג.
כבר די הרבה זמן - מעל שנה.
לאחרונה התחלתי לקחת חומצה פולית מסיבות ברורות.
את המחזור האחרון קיבלתי ביום ב' האחרון. ביום ד' הכנסתי התקן חדש של נוברינג אותו קניתי בבית מרקחת פופולארית באחד מסניפי הפארם.
מאז שהכנסתי את הנוברניג החל דימום מאסיבי. בדרך כלל המחזור שלי נמשך יומיים שלושה אבל הפעם משום מה הדימום נמשך ומלווה בקרישי דם.
האם יש לי סיבה לדאגה? האם זה קשור לעובדה שהתחלתי ליטול חומצה פולית?
יש לי היסטוריה גם של ציסטה בשחלה.אין תורים להיום לרופא הנשים ואני תוהה אם עלי לגשת בכל זאת בדחיפות.
אודה לך על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר ירון חמני19/08/2010שלום לשואלת
דימום מסיבי הוא כמובן סיבה לפניה למוקד רפואי או חדר מיון. יתכן והטבעת הנרתיקית נגעה באיזור פריך בצוואר הרחם וייתכן שמקור הדימום ברחם. כדי לברר סיבה לדימום חריף יש לפנות לטיפול מיידי.
אין קשר בין דימום נרתיקי לנטילת חומצה פולית
בהצלחה, דר' ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)