מיומה ודימום רציני במחזור החודשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה ודימום רציני במחזור החודשי
    שי לי
    01/09/2010

שלום דר' קאופמן -
    יש לי דימום מאד חזק בזמן המחזור החודשי וכן יש לי מיומה של 3 ס"מ הרופא שם לי מירנה אך זה לא עזר והמחזור עדיין היה חזק מאד והוחלט להוציא את המירנה כי היא גרמה לזיהום רציני לא מובן לי מדוע?

איני יודעת מה לעשות הוא המליץ להוציא את המיומה אבל ויתרתי על כך סיבות אישיות, מה הן האופציות כי עם קבלת המחזור כל חודש התפקוד מאד קשה לי מחזור של מעל שבוע ימים נוראים של מחזור חזק המלווה עם כאבים איומים כמה ימים, שמונעים ממני את התפקוד היום יומי ילדים עבודה וכו'...
    אנא יעץ לי כי נמאס לי מאד הרופא לא יודע כבר מה להציע לי אנא עזרתך.... (אני בחורה בת 39 אחרי שתי לידות )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיומה ודימום רציני במחזור החודשי

ד``ר יובל קאופמן
    01/09/2010

שלום שי לי,
    ראשית, קשה לי ליעץ בצורה טובה ללא כל הפרטים הרלוונטים כולל מיקום המיומה ברחם. יש לכך חשיבות גדולה. לא כל מיומה אמורה לגרום לדימום מוגבר. בכל אופן, מירנה היא שיטה טובה לטיפול בדימום וסתי מוגבר ולמיומות. לכן, לנסות את ההתקן היה רעיון טוב. אני מקוה שההתקן היה ברחם מספיק זמן כי ידוע שלוקח כ-3-4 חודשים להסתגלות של הרחם להתקן במהלכם הדימום יכול אף להתגבר.
    האפשרות להוציא את המיומה יכולה להיות טובה במידה ומבוצעת בידיים מיומנות ובהתאם למיקום המיומה.
    ישנה גם אפשרות של כריתת רחם במידה ואת לא מעוניינת בהריונות נוספים.
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לדימומים חזקים במחזור החודשי

שי לי
    02/09/2010

תודה דר' על התשובה, אציין כי המירנה התקן היה 3 חודשים אך היו דימומים קשים והיה לי זיהום רציני בעקבות המירנה כך אמר הרופא כי היה ריח נוראי כאבי בטן וכן תופעות לואי שהרופא לא ידע אם זה לקשר - שיעור יתר פצעונים כמו פצעי בגרות כשאין לי כמעט אף פעם פצעים אולי פצעון במחזור ולא יותר . אז הוא הוציא את המירנה והכל נשאר כאילו לא הייתה מירנה דימום חזק וכו'..

להוציא את המיומה אולי יעזור אולי לא שאלה טובה לגבי מיקום המיומה אין לי מושג אודה לך על התשובה בהמשך תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו