המשך גירדה אבחנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך גירדה אבחנה
    מרי
    10/10/2010

לשאלתך: ד"ר המשך הוספת פרטים- אני בת 47 ועקב כך שקיבלתי מחזור שלא היפסיק וירד דימום מוגבר אז פניתי לרופאה והיא לקחה דגימה מרירית הרחם שהיית 14 מ"מ מעובה ובדגימה ראו שיש פוליפ ואז היא המליצה לי על גרידה עשית גרידה ואז יצאה התשובה שרשמתי לך כבר לפני , האם תוכל לומר לי מה האבחנה לפי התשובה שקיבלתי אודה לך על תשובה בהקדם האפשרי תודה מראש מרי.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך גירדה אבחנה

הוספת תגובה

• המשך גירדה אבחנה - תגובה

ד''ר ירון חמני
    10/10/2010

שלום מרי

אני מצטרף לדו שיח שלך עם דר קאופמן כדי שלא תהיי במתח לגבי התשובה.

בתשובה הפתולוגית שקיבלת ברורים שני דברים: האחד- אין עדות לממאירות. כלומר רירית הרחם שלך מדממת לא בגלל סיבות שקשורות למחלת הסרטן וזה הדבר הכי חשוב.
    הנתון השני: יש מרכיבים שמתאימים לפוליפ ולא רק לרירית הרחם, יתכן אפילו שמדובר בפוליפ צווארי.
    השאלה העיקרית היא האם ביצעת היסטרוסקופיה. האם ראו את הפוליפ בהיסטרוסקופיה ולא רק ב US? מדוע בוצעה גרידה ולא כריתה של הפוליפ תחת הסתכלות ישירה? האם נותרו חלקי פוליפ ברחם לאחר הגרידה?

בהצלחה, דר' ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו