מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדומטריוזיס ומיגרנותמור15/11/2010
היי, אובחנתי לפני כחמש שנים כחולת אנדומטריוזיס בדרגה קלה, בוצעה לי לפרסקופיה עם הוצאת צ'יסטה מהשחלה, מאז אני מטופלת בגלולות בצורה רציפה, שנתיים מאז לקיחת הגלולות החלו אצלי מיגרנות איומות שמטופלות אף הן בצורה של כדורים על בסיס יומיומי. ניסיתי מגוון של גלולות, המינון הנמוך לא החזיק אצלי מעמד והיו דימומים (הרמונט למשל) וגלולות כמו בלארה, יסמין ויאז, מחריפות את המיגרנה. האם ניתן לקבל המלצה על גלולות שלא נוטות לעשות מיגרנות, האם יש טיפול חלופי שלא מזיק? יש לציין שאני בת 29 , רווקה , מעולם לא הייתי בהריון.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס ומיגרנות - תגובה
ד''ר ירון חמני15/11/2010שלום מור
בדרך כלל הגורם למיגרנות הוא הטיפול באסטרוגן שנמצא בגלולה. כדאי לשקול עם רופא הנשים שלך טיפול בגלולות המכילות פרוגסטרון בלבד כגון סרזט או מיקרולוט. כמו כן ניתן לתת טיפול בזריקה תוך שרירית אחת ל-3 חודשים שנקראת דפו-פרוורה. יש מאמרים שתומכים בטיפולים הללו כטיפול באנדומטריוזיס. החסרון העיקרי הוא אפשרות לדימום לא סדיר
בהצלחה, דר' ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי אמילי לי זה היה עם מעט תופעות
ILA25/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)