מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדומטריוזיס בדופן הבטןאתי ג12/12/2010
שלום,
האם יכול להיות מצב של אנדומטריוזיס בדופן הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס בדופן הבטן - תגובה
ד``ר יובל קאופמן12/12/2010שלום אתי ג,
התשובה היא כן. אם תשאלי שאלה יותר ספציפית אוכל לענות יותר בהחרבה.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופן הבטן
אתי ג13/12/2010שלום,
תודה על המענה המהיר.
אני בת 33 לאחר 2 לידות קיסרי. לאחר הלידה השניה החלו כאבי בטן תחתונה צד שמאל ( קשה להגדיר את אופי הכאבים עמומים משהו חיצוני בשכבת השומן של הבטן) הכאבים מגיעים יום לפני המחזור ועוזבים ביום העשרים בערך, יוצא מצב שאין לי כאבים כ- 7-10 ימים בחודש. כירורג בכיר אבחן שבר, לפני כשנה עברתי ניתוח בשיטה הפתוחה עם השתלת רשת. הכאבים המשיכו מיד לאחר הניתוח. אני לא משתמשת בגלולות בגלל תופעות לוואי ובגלל זה לא ניסיתי את השיטה של לקיחה רצופה. עברתי המון בדיקות ( 3 סיטי, אולטרסאונדים בדיקות דם ובדיקות גנקולוגיות שלא העלו דבר. אני ממתינה לתור ל-MRI.
אם אתה מזהה בעיה אשמח להיפגש, תעדכן אותי איך ניתן ליצור קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופן הבטן - תגובה
ד``ר יובל קאופמן13/12/2010שלום אתי,
יש בהחלט ממצא שנקרא SCAR ENDOMETRIOSIS שיכול להופיע את מטופלות עם אנדומטריוזיס בצלקת הניתוחית. קשה אך אפשרי לזהות באולטראסאונד. MRI היא בדיקה מצוינת לצורך כך. חשוב גם לקבל תמונה כוללת של מצב האנדו.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופן הבטן
אתי ג13/12/2010שוב תודה על המענה המהיר.
לאיזה אולטרסאונד אתה מתכוון? רקמות רכות? וגינלי? האם את הבדיקות הנ"ל ניתן לבצע במרכז בכרמל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופן הבטן - תגובה
ד``ר יובל קאופמן13/12/2010שוב שלום,
את האולטראסאונד אני יכול לבצע לך. מדובר בבדיקה ממוקדת לדופן הבטן.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)