כאבי בטן תחתוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתוניים
    פרי
    14/12/2010

שלום לך אני בת 40 בחןדשים האחרונים החלו לי כאבי בטן תחתוניים וגב תחתון . לאחר בדיקת רופא נשים ההבחנה הייתה דלקת קלה באגן טופלתי בכדור אנטיביוטיקה בשם דאלצין למשך 5 ימים הכאבים פחתו משמעותית והתחזקו עם קבלת המחזור סיימתי את המחזור ועדין אני מרגישה כאבים כמו מחזור הכאבים מורגשים בבטן תחתונה
    וסביב גם גב תחתון והקרנה לעכוז אני לא יודעת מה לעשות הודה לך על תשובתך ויעוצך סליחה על המכתב הארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תחתוניים

הוספת תגובה

• המשך

פרי
    14/12/2010

נעשתה בדיקה ידנית תקין וגם אולטרסונט תקין הוצא התקן תוך רחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    14/12/2010

שלום פרי,
    האם היה שיפור לאחר הוצאת ההתקן?
    קשה לי לתת לך אבחנה דרך האינטרנט. זה דורש בדיקה מסודרת. יש מקרים רבים בהם יש כאבים באגן כתוצאה מאנדומטריוזיס וחושבים שזו דלקת אגנית. יש נשים שמקבלות מספר קורסים של אנטיביוטיקה בצורה מיותרת. העובדה שהכאב הוחמר בוסת גם מכוונת על אפשרות של אנדו. עם זאת, אני לא יכול לשלול שאכן היתה דלקת אגנית. כדאי לפנות למומחה באנדו לצורך בירור.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

פרי
    15/12/2010

תודה על תשובתך המהירה .לגבי הוצאת ההתקן לא היה שינוי בכאב ,הכאב ישנו לפעמים מתעצם במשך היום ,הכאב מרגיש כמו מחזור הכאבים משתנים לפעמים הכאב נמצא ממש באזור העכוז יהקרנה לרגלים ולפעמים באזור השחלות ובטן תחתונה ... האים זה נראה לך כמו אנדמטרוזיס ?? אוו שדלקת באגן זה סיפור ארוך וההחלמה יותר ארוכה ממה שחשבתי.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    15/12/2010

התיאור שלך בהחלט יכול להתאים לאנדומטריוזיס.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו