לוקרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוקרין
    לולו
    28/12/2010

בוקר טוב ד"ר קאופמן.
    התחלתי טיפול בזריקות לוקרין 3.75.
    לפני שלושה ימים קיבלתי את הזריקה הראשונה..אני יודעת שי תופעות לוואי לזריקה אבל רציתי לשאול אילו תופעות לוואי מכירים, האם זה טוב שסובלים מהתופעות והאם סובלים מהם כל 3 חודשי הטיפול?
    אני שואלת זאת כיון שמאותו יום אני פשוט סובלת מכאבי בטן חזקים וכאבים בכל הגוף וקצת קשה לי המחשבה שאני אהיה ככה בשלושת החודשים הקרובים...
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוקרין

הוספת תגובה

• לוקרין - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    29/12/2010

שלום לולו,
    טיפול בלוקרין יכול להיות למווה בשלל תופעות לוואי, חלקן שכיחות יותר וחלקן נדירות. התופעות השכיחות הן גלי חום, הפרעות שינה, שינוים במצב הרוח, יובש בנרתיק. כאבים בכל הגוף מדווחים בכ-25% מהמקרים. כאבי בטן ותופעות הדומות לדלקת במעי הם נדירם יותר (סביב 3-5%). חלק מתופעות הלוואי משתפרות או חולפות עם הזמן - צריך לעקוב. יש לך את ה-3 חודשים הקרובים כדי לראות מה קורה ולהחליט על המשך טיפול. חושב גם לזכור שהטיפול יכול לגרום לאובדן מסת עצם לאורך זמן.
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו