מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבטן תחתונהדלית01/01/2011
שבוע טוב
אני בת 47 ללא ילדים סובלות כשנתיים מכאבים 10 ימים לפני מחזור שנמשכים 3 ימים
ורק עם משככי כאבים זה עובר אני עוברת תרומת ביציות ותמיד שמעלה את הנושא הרופא
טוען שהכל בסדר עשיתי לפני חודש הסטרסקופיה ויצא תקין .ובכל זאת אני מודאגת מיכוון
שבטיפול האחרון באוטלטרסנד אמרו לי פעם ראשונה שיש לי ציסטה בשחלה איזו בדיקות
אני אמורה לעבור כדי לברר את מקור הכאבים.
ועוד שאלה שילמתי 4700 יורו עבור הטיפול שאמורה להתחיל בעוד חודש במידה ויש
לי אנדומטרויס האם זה יכול להפריע לקליטה .
המון המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה - תגובה
ד``ר יובל קאופמן04/01/2011שלום רב,
חשוב לדעת האם יש לך מחזורים סדירים? האם יש לך עדיין ביוצים?
כאב שמופיע בין המחזורים יכול להיות קשור בביוץ. פחות אופייני לאנדומטריוזיס. כמובן שיכולה להיות גם סיבה אחרת. הציסטה בשחלה גם יכולה להיות תוצאה של ביוץ.
באופן כללי, במידה ויש אנדומטריוזיס הדבר יכול אכן להפריע להשרשה של העובר. לא בטוח שיש לך אנדו. זה דורש בירור מלא.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה עובד עם מאוחדת
דלית04/01/2011תודה על תשובתך לגבי שאלתי על כאבים בבטן מכוון שאני אתחיל תרומת ביצית
בעוד חודש רציתי לבוא אליך לבדיקה וכן יש לי ביוץ ומחזורים סדירים
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה עובד עם מאוחדת - תגובה
ד``ר יובל קאופמן07/01/2011בשמחה. אני לא עובד עם מאוחדת.
ד"ר יובל קאופנן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)