מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודשיים לאחר הסרת פוליפ ברחםשמשית27/01/2011
שלום רב
אני 29 ולפני חודשיים עברתי ניתוח להסרת פוליפ שהיה ברחם
הניתוח עבר בשלום ותוצאות הפוליפ תודה לאל היו תקינות
אני לא לוקחת אמצעי מניעה ובאמת בחודש הראשון של המחזור שלאחר הוצאת הפוליפ וגם בחודש השני לא הכל היה תקין , מחזור של שבוע ואז כל השאר נקי
כעת עברתי דירה לפני שבוע וביום אחרי שטבלתי במקווה היה לי הפרשה של דם במשך יום
הייתי אצל הרופא והוא אמר שזה ביוץ ובאמת יום לאחר מכן זה עבר אולם חזר לאחר ארבעה ימים וזה כבר נמשך שבוע (הפרשה אדומה עם חומה בניגוב ).
בנוסף לכך יש לי לפעמים תחושה לא כל כך נעימה מעין צריבה בבטן התחתונה מצד ימין וזה עובר לאחר פחות מדקה .
מדוע זה כך ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשיים לאחר הסרת פוליפ ברחם - תגובה
ד''ר ירון חמני29/01/2011שלום שמשית
איני חושב שיש קשר בין התלונות שלך ובין הוצאת הפוליפ.
ככל הנראה את חווה אירוע של דימום לא סדיר המתרחש בביוץ. חריגה מפעילות הורומנלית רגילה היא שכיחה ועלולה לגרום לדימום נרתיקי קל. אי סדירות הורמונלית לא מצריכה בירור כאשר היא מופיעה בחודש אחד בלבד ואפילו אם מתלווה כאב דוקר בבטן תחתונה.
דר' ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)