מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתחסן או שמאוחר מידי?אסתי12/12/2007
שלום!
שמי אסתי, אני בת 25.7
עשיתי בדיקת פאפ... השבוע קיבלתי מכתב שבו נאמר שזכיתי בפאפ!
נכתב לי שהתאים החלו לעבור מטמורפוזה (טרום סרטני) - PAP II W ... הזמינו אותי לבדיקת מעקב בעוד שלושה חודשים.
(באופן מדהים אמא שלי ביקשה ממני להתחסן באותו היום שקיבלתי את ההודעה.)
מה עליי לעשות? (מלבד מעקב)
האם להתחסן? או שמא מאוחר מדי (כי הפאפילומה שלי שינתה דרכיה או תאיה...)? האם יש קשר למערכת החיסונית (אני נמצאת בתקופה מעט לחוצה)?
בברכת עולם יפה ללא פאפילומה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדוקס
אסתי13/12/2007אני מבינה שהנושא נטחן עד דק אך איני נמצאת בארץ... ולא מכירים כאן את הנושא.. אני לא שולטת בשפה המקומית ואיני יכולה להפעיל את משפחתי בארץ בנושא (היסטריה לא תעזור לא לי ולא להם...)
סליחה והמון תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון
ד''ר אבישלום שרון13/12/2007שלום,
תשובת ה-PAP שכתבת לא ברורה לי. יש לזכור שמטרת החיסון היא "מניעה" ולא "טיפול".
בברכה,
ד"ר אבישלום שרון
למרפאה: 048216999* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מידע חסר?
אסתי13/12/2007זוהי כל האינפורמציה שקיבלתי במכתב..
יש לי תור למחר.. אני אפילו לא יודעת מה אני צריכה לדעת....
?
תודה, אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מידע.
ד''ר אבישלום שרון14/12/2007שלום, הרישום של התשובה לא כתוב בצורה שלפחות אני מכיר כמקובלת. בפגישה שלך עם הרופא, תבקשי הסבר מדוייק. אין ספק שתקבלי הסבר.
בברכה, ד"ר אבישלום שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)