מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כריתת רחם או לא-דחוף!גלית28/04/2007
שנה וחצי אני מדממת ללא הפסקה (ניסיתי התקן מיראנה שלא הועיל כלל) מזה חודש אני עם דימום חזק (כמו הפלה) שלא מפסיק שגרם להתקן המיראנה להיפלט החוצה. אובחן אצלי שרירן ראבמוקוזלי בגודל 4-5 ס"מ, עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית וכעת אני בדילמה לעבור כריתת רחם שתעשה סוף לסבל הנורא הזה או לעשות ניתוח היסטרוסקופיה שנאמר לי כי לא יספיק אחד ואצטרך 3 ניתוחים בגלל המיומה שנמצאת על רירית הרחם וגולשת לחלל הרחם ושלא מבטיח כי המקרה לא ישנה. אני מבולבלת ולא יודעת מה עדיף. עד היום אין לי חיים ואין לי מושג איך שרדתי עד עכשיו. אני זקוקה לעצתך בדחיפות כי אני מועמדת לניתוח בשבוע הקרוב. אני בת 41 ולא מתכננת עוד הריונות. תודה מראש גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת רחם ללא פתיחת בטן
ד''ר דוד סוריאנו30/04/2007חסרים פרטים חשובים לשם קבלת החלטה כולל בדיקתך אך השאלה מובנת וברורה
בכל מקרה יש צורך בטיפול יתכן וניתן להסיר את כל השרירן בגישה היסטורוסקופית בפעם אחת וזאת אוכל לאמר רק לאחר בדיקתך
ישנה גם אפשרות כאמור לעבור כריתת רחם בגישה לפרוסקופית ללא פתיחת בטן
כדאי להתייעץ לפני קבלת החלטה, אשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)