מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדומטריוזיסאפרת21/03/2011
אני בת 39, לפני שלוש עשרה שנה עברתי ניתוח לאנדומטריוזיס (שהיה מפושט בכל הבטן).
במהלך השנים עברתי טיפולי IVF להולדת ילדי.
הטיפול שניתן לי כנגד המחלה הוא גלולות באופן קבוע וללא הפסקה כדי לא לקבל וסת.
האם יש טיפול חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס - תגובה
ד``ר יובל קאופמן23/03/2011שלום אפרת,
הטיפול בגלולות עדיין נחשב לטיפול המקובל כקו ראשון לאנדומטריוזיס וזאת מכיוון שהוא יחסית נטול תופעות לוואי. אפשרות נוספת שיכולה לבוא בחשבון בגילך היא התקן תוך רחמי מסוג מירנה. מדובר בהתקן שמפריש פרוגסטרון במינון נמוך ולאורך זמן ונמצא כטיפול יעיל באנדומטריוזיס. אפשר לנסות אותו או להמשיך עם הגלולות במידה ואת לא מעשנת ואין לך גורמי סיכון לקרישיות יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגלולות
ILA25/03/2011אני בתת 37 ללא ילדים, עברתי ניתוח לפני פחות משנתיים להסרת ציסטה בשחלה שמאל. לאחר הניתוח זמן לא רב שוב היו לי ציסטות בשחלה ימין פנתי למס' רופאים לבסוף הגעתי למרפאה בתל השומר שהמליצו מיד ליטול גלולות ברצף, מאז כחצי שנה אני נוטלת גלולות (אם תופעות קשות שבעקבותן החלפתי מס' סוגי גלולות) הם מבקשים מעקב כל 3 חודשים. אני מאוד רוצה להביא ילד אפילו לבד לכן אני לא כ"כ מרוצה מעניין הגלולות גם הרבה תופעות לוואי. האם כמבוטחת מכבי אני יכולה להיות מטופלת במרפאתכם עקב הקושי הרב להגיע לת השומר בתל אביב וגם עקב הקרבה לקבל טיפול יותר אינטנסיבי, נאמר לי שאם ברצוני להכנס להריון עליי להתייעץ עימם לפני הפסקת הגלולות. עליי לציין שמתחילת הטיפול בגלולות נעלמו הציסטות וכל הכאב והסבל שהיה מלווה בכך ובכל מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגלולות - תגובה
ד``ר יובל קאופמן25/03/2011שלום ILA,
אני מציע שתפני למכבי עם השאלה הזאת. להערכתי את יכולה להגיע אלינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)