מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשךדניאל31/03/2011
ראשית תודה על מהירות התשובה
אני מצנטרת את עצמי כבר שבועיים והסוף עוד טרם נראה. קיבלתי לוקרין (בשנית) לפני כחודש ויש הטבה בכאבי האגן שמהם סבלתי ואף הייתי מאושפזת חודש עם אופיואידים/נרקוטיקה.
אמורה לעבור גם אורודינמיקה אך בשל חיידק שישנו כעת בשתן וכן דלקת בנרתיק הבדיקה נדחתה.
בגדול בגלל שאסור לי ליטול גלולות מכל סוג שהוא בגלל בעיית הקרישיות יתר שיש לי ולאור העובדה שהיה לי PE וכן TIA ולפני כחודשיים חשד לCVA. אני מקבלת לוקרין וישנה ירידה בצפיפות העצם ויש לי אוסטואופניה וכן חסר משמעותי בויטמין D התוצאה- 7.3
אני נוטלת סידן וכן ויטמין D, בכמות גדולה.
הפיתרון שהוצע לי היינו ניתוח להוצאת רחם ושחלות ואני בת 31, מאחר ואין לי טיפה של איכות חיים בשל הכאבים או תופעות הלוואי של הלוקרין.
אני מיואשת, מבולבלת ומאוד מפחדת. כבר עכשיו אני נמצאת מבחינה הורמונאלית בגיל המעבר, מה יהיו ההשלכות של הוצאת כל מערכת הרביה כשאסור ליטול הורמונים???
שאלה נוספת ברשותך: אתמול היו לי כאבים בבטן תחתונה אחרי הצינטור. האם בשל העובדה שיש דלקת בנרתיק (אני מקבלת דאלצין) וחידק בשתן (אורגמנטין) ואין עוד שום שיפור מבחינת הכאב וההפרשה יכול להתפתח גם PID???? אני חוששת מהכאב...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
ד``ר יובל קאופמן03/04/2011שלום דניאל,
המקרב שלך אכן נשמע מורכב. הפתרון בהחלט לא פשוט. חסרה לי אינפורמציה מדויקת יותר לגבי מיקום, משך הזמן שקיבלת את הלוקרין בפעם הקודמת ועוד. הוצאת הרחם והשחלות אכן בעייתית עקב התפתחות מידית של גיל מעבר בלתי הפיך וחוסר אפשרות להחזיר לך הורמונים. כמו כן, לאור גילך ומניעת הריונות זה עוד יותר בעייתי. לכן, חייבים לברר עד הסוף את האפשרות של ניתוח שלא כולל הוצאת הרחם והטפולות. היכן את מטופלת?
לגבי שאלתך על ה-PID. דלקת בדרכי השתן ובד"כ גם דלקת נרתיקית פשוטה לא יובילו ל-PID. כדי לחזור שוב על תרבית שתן ורגישות לאנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)