דימום ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ארוך
    לי
    30/12/2007

לפני עשרה חודשים בערך ילדתי . אבל מאז הלידה יש לי דימומים ארוכים מחזור של שבועים שלוש הוא רגיל אצלי. הפסקה של שבוע שבועים וחוזר חלילה.
    עכשיו אני כבר בשבוע הרביעי למחזור האחרון.
    כל מחזור מתחיל אצלי בשטפון כבד. עם גושים שנראים כמו קרישים של דם. ולאט לאט הוא נחלש ונשאר רק דימום חלש מאוד רובו רק בצבע חום.
    שאלתי היא מה יכול להיות מקור הבעיה?
    חברה אמרה לי שיכול להיות שלא ניקו את הרחם שלי טוב משאריות ההריון והפלסנטה וכו. ואולי זו הבעיה .
    בהתחלה לקחתי את הזריקה נגד ההריון והיא עצרה את הדימום לחודשיים בערך. אבל אז הוא התחדש בעוצמה למשך יותר מחודש. סה"כ לקחתי את הזריקה פעמיים .והפסקתי עכשיו אני כבר יותר מחודשים ללא אמצעי מניעת הריון אבל הדימום לא מפסיק
    האם אני צריכה לעבור ניתוח לפתירת הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום ארוך

הוספת תגובה

• דימום ארוך לאחר הלידה

ד''ר אבישלום שרון
    30/12/2007

שלום,
    אני נוטה להסכים עם דברי חברתך. עלייך להיבדק בהקדם, ובכל ספק לבצע היסטרוסקופיה לבירור וטיפול.
    בברכה,
    ד"ר אבישלום שרון
    מרפאתי: 048216999

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

לי
    31/12/2007

קודם כל תודה על תשובתך.
    כמו שסיפרתי אני מנסה לנקות את גופי מחומרי הזריקה. וללא אמצעי מניעה.
    אתמול נקרע לבעלי הקונדום ..ואני מפחדת להכנס להריון. במיוחד לא במצב הזה של הדימום שלא נפסק. אני צריכה קודם לראות מה קורה איתי וכו
    האם מותר לי לקחת את PLAN B? (כדור שלוקחים בבוקר שאחרי למניעת הריון)
    דחוף תענה לי בבקשה יש לי רק שלושה ימים.
    אבל לא יודעת אם מותר לי לקחת את הכדור. כשיש לי דימום כזה ועדיין אני לא יודעת את מקורו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגלולה שאחרי

ד''ר אבישלום שרון
    31/12/2007

שלום,
    את בהחלט יכולה ליטול את הגלולה שאחרי. בכל מקרה הדימום הזה דורש בירור.
    בברכה,
    ד"ר אבישלום שרון
    מרפאתי: 048216999

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לי
    01/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו