מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רחם שרירניאורלי28/05/2011
שלום.
אני בת 49.8 מזה כמה חודשים אני סובלת מדימומים. חודש שעבר היה לי במשך 3 שבועות דימומים ברצף ואז נפסק, ואחרי כמה ימים חזר לי שוב אבל מעט ובצבע חום אבל לא נפסק במשך יותר מחודש.
הרופאה הפנתה אותי לאולטרסאונד ואלו התוצאות:
רחם:
אורך: 74מ"מ עובי: 75מ"מ רוחב:88 מרקם: שרירני ובהערות:בקיר קדמי שרירן אינטראמוראלי 42מ"מ.
עובי רירית הרחם: 15מ"מ הערות: לא סדירה.
שחלות:
הערות: ימנית-בתוכה מבנה צלול 14מ"מ
משמאל, כפי הנראה בשחלה נצפה מבנה צלול 38X27מ"מ
הרופאה הציעה לי לטפל בעזרת התקן רחמי שטוב למשך 5 שנים.
השאלה שלי האם זה הטיפול הכי טוב? ואם כן מה תופעות הלוואי שלו?
אנא עדכנו אותי משום שפשוט אין לי מושג בנושא זה.
וזה נפל עלי כרעם ביום בהיר.
ואני ממש הולכת לאיבוד ולא יודעת מה נכון לעשות,
אתמול בכלל היו לי ממש גושים של דם, וזה הלחיץ אותי עוד יותר
אנא עיזרו לי
בתודה מראש
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם שרירני - תגובה
ד``ר יובל קאופמן29/05/2011שלום אורלי,
הטיפול במירנה יכול להתאים לנשים עם רחם שרירני ודימום שנקרא פרימנופאוזלי (לקראת גיל האל-וסת). יש לו הצלחות לא רעות והוא יכול לחסוך ניתוח כריתת רחם לפעמים. תופעות הלוואי שלו מינימליות כיוון שרוב האפקט שלו הוא מקומי. לציין כי ב-2-3 חודשים הראשונים יכולים להייות דימומים בלתי סדירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)