דימום רקטאלי מחזורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום רקטאלי מחזורי
    ר
    10/06/2011

אני בת ארבעים וחמש, מדוכאת חיסון בגלל מחלה אוטואימונית קשה. נשואה ואם לחמישה.
    בארבע השנים האחרונות אני סובלת מעצירות ואז שילשול, בשלושת הימים שלפני הוסת. בחודשים האחרונים יש לי דימום מפי הטבעת כיומיים-שלושה לפני התחלת הוסת.
    היום התחלתי לסבול מעצירות. (הוסת צריכה להגיע) כשניסיתי להתפנות היה לי דימום משמעותי, כולל קריש דם. אין דימום מחוץ לשירותים.
    ללא קשר לדימום זה, עברתי קולונוסקופיה תקינה לפני כשנה.
    אני שואלת בפורום זה, כי זמני הדימום נראים לי קשורים במחזור החודשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום רקטאלי מחזורי

הוספת תגובה

• דימום רקטאלי מחזורי - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    10/06/2011

שלום ר,
    הדימום שאת מתארת בהחלט משמעותי. האם עשת בירור מעבר לקולונוסקופיה כמו רקטוסקופיה, CT או MRI? כמו כן, האם שללו אצלך נושא של הטחורים.
    התזמון של הדימום בהחלט יכול לכוון לאנדומטריוזיס. כדאי מאוד להגיע להערכה לצורך בירור בעיקר בהקשר של המחלה האוטואימונית שלך - ידוע שאנדומטריוזיס מופיע יותר אצל נשים עם מחלות אוטואימוניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

ר
    10/06/2011

שלחתי לך אימייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו