הדבקויות גסות והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקויות גסות והריון
    אורנה
    19/06/2011

אני בת 42 אמא לבן שלוש וחצי מהריון אחרי הפרייה חוץ גופית
    לפני כחמישה חודשים עברתי הפלה לאחר טיפול מוצלח ועכשיו עשיתי בדיקת אולטרה סאונד לפני התחלה של טיפולים חדשים
    יש לי הדבקויות קשות באגן זה ידוע לי מסיכומי ניתוחים קודמים ועכשיו גיליתי שגם דופן הרחם דבוק למעי
    עברתי בעבר שלוש לפרוסקופיות שתיים להסרת ציסטה מהשחלה ושלישית להסרת חצוצרה שנחסמה
    שאלתי היא האם יש סיכון בהריון נוסף אם הרחם דבוק למעי? האם זה אומר שבקיסרי הבא תהיה בעייה בלידה ? אחרי הקיסרי שהיה לי היה לי סיבוך של חסימת מעיים שהסבירו לי שקשור לקיסרי
    שלפעמים נוגעים באיברים שכנים לרחם
    באולטרה סאונד מצאו גם אנדומטריומה בשחלה שמאלית אבל בגודל של 12 מ"מ שהבנתי שזה קטן

אשמח להסברך

אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקויות גסות והריון

הוספת תגובה

• וואו דילגת על השאלה שלי !!!!!

אורנה
    19/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקויות גסות והריון - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    20/06/2011

שלום אורנה,
    הדבקויות בבטן יכולות להפריע בזמן ניתוח קיסרי במיוחד בהתחשב בחסימת מעי שפיתחת בפעם הקודמת. ההדבקויות שנצפו באולטראסאונד קרוב לודואי קשורות בעיקר לאנדומטריוזיס. האנדומטריומה קטנה אך זה לא אומר שום דבר לגבי מידת האנדומטריוזיס שיש אצלך באגן ובבטן.
    ד"ר יובל קאופמן
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

אורנה
    20/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו