דחוף תשובה לגביי מוהל שביצע חיתוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף תשובה לגביי מוהל שביצע חיתוך
    אבא
    26/10/2011

לפני יומים בני עבר ברית לפני הברית המוהל אמר לי שיכול להיות מצב שאחרי הברית הוא יצטרך להישתמש במספריים לחתוך את החלק התחתון על מנת שהברית לא תיגדל פנימה ולפי מה שהוא ראה זה יכול לקרות מה שהוא עשה בברית הוא השתמש בציפורן לחתוך את החלק התחתון היום שהוא הוריד את התחבושת אפשר היה לראות שהחלק התחתון מנותק מה לעשות בבקשה שאמרתי לא שזה לא מובן לי מה הוא עשה הוא הבטיח שבעוד שלושה שבועות הראה את השיפור שזה גם הדליק לי מנורה אדומה שזה זמן ארוך לשיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלח תמונה כדי שידעו על מה מדובר

רפי
    27/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף תשובה לגביי מוהל שביצע חיתוך - תגובה

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    27/10/2011

ראשית מזל טוב

לעיתים נשאר חלק מהעורלה גם אחרי הברית והמוהל פשוט הסיר זאת בשלב מאוחר.

3 שבועות הם זמן החלמה סביר בכל מקרה, חשוב רק לוודא שבאמת בשלב זה- הברית נראת כמו שצריך.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אבא
    27/10/2011

החיתוך שהוא עשה לא היה בעורלה וגם לא בסוף הברית את הפעולה הנוספת של החיתוך הוא עשה מיד אחרי הברית השאלה החשובה העם זה נהוג לעשות חיתוך עם ציפורן ולא עם מיספרים ועם בכלל אפשר להשיג תוצאה ראויה בנוסף שאלתי אותו עם הוא הוריד באקט הזה עורלה והוא טוען שלא וזה משהו שקשור בעור שיכול בעתיד למשוך את הברית פנימה ומתוך ניסיונו עם ניתוחים במבוגרים חשוב היה לעשות את הניתוק של מה שהוא ראה שיכול לסבך אותו בעתיד תודה על תגובתך מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענה לי מה לעשות

אבא
    27/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענה לי מה לעשות - תגובה

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    27/10/2011

ראשית לא לדאוג.

משתמע מדבריך שהתוצאה הסופית טובה.

קשה לי להבין מדבריך מה באמת נעשה,אני מנסה להכנס למוהל המבצע למחשבה מאחורי מה שנאמר או נעשה - אבל כרגע לא כ"כ ברור לי.!!!!!!

ממליץ לפנות מוהל מוסמך/רופא מוהל מוסמך לייעוץ על מנת להשקיט את נפשך.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו