עודף עורלה - האם לנתח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף עורלה - האם לנתח?
    ד``ר צבי שקולניק
    09/11/2011

שלום,
    בני בן שנה. כבר מגיל חודשיים שמנו לב שהפין שלו מתחבא בפנים. הוא היה תינוק מאוד מאוד שמנמן אז אמרו לנו שזה "פין חבוי" ושזה יסתדר כשיגדל ויזחל. היום הוא מתרוצץ בבית ולא נח לרגע... אני יכולה לראות מעט מעט שיפור אבל עדין הפין מתחבא.
    היינו אצל אורולוג שאמר חד וחלק שזה עודף עורלה ושבברית לא חתכו מספיק...
    אנחנו ממש ממש מתלבטים מה לעשות... האם לנתח או לא. רציתי לקבל פרטים על- #הניתוח- , הסכנות ומידת ההצלחה?. איפה עושים כזה ניתוח?
    #האם יש סיכוי שעם הגיל זה ישתנה ויראה אחרת? כרגע זה נראה כאילו אין לו פין.

האורולוג שהייתי אצלו היה ממש נגד ניתוח..- כי זה קוסמטי בלבד.. אבל מה עם ההשלכות הפסיכולוגיות?? דימוי עצמי וכדו'.
    בנוסף אני יודעת שאתם לא יכולים להמליץ על רופאים אבל אם תוכל לתת לי רשימה של אורולוג ילדים מומחה באיזור הצפון... כי אני לא מצליחה למצוא באינטרנט.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף עורלה - האם לנתח?

הוספת תגובה

• עודף עורלה - תגובה

ד``ר צבי שקולניק
    09/11/2011

אכן, הדילמה אמיתית. מצד אחד, עודף עורלה מלווה את הילד, ובהמשך כנער וכבוגר.
    מצד שני, אולי באמת יהיה שינוי בגודל הפין ושיפור במראה העודף.
    ניתוח זה פשוט למדי, ונעשה בהרדמה כללית.
    לדעתי, אין מה למהר לביצוע פרוצדורה זו.
    הייתי מציע להמתין מספר חודשים נוספים, להתייעצות נוספת.
    אשמח לדעת מה השתנה. מאחל לכם כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

עמית
    10/11/2011

שלום,
    תודה רבה על התשובה המהירה .
    הצעת לי לחכות כמה חודשים- השאלה היא כמה לחכות? כי אם ונחליט כן לבצע את הניתוח אני מעדיפה שזה יהיה בגיל שהוא עדין לא ממש מבין ואולי אולי זה לא ישפיע עליו....
    ושאלה נוספת-
    הבנתי שאתה מוהל- איך אני יכולה לדעת ולדאוג שבעזרת ה' בבנים ההבאים שלי דבר כזה לא יקרה שוב? מה זה אומר על המוהל שבחרנו...?

ולא כתבת לי על אורולוג ילדים מומחה בצפון... לא המלצה רק שמות שאוכל להתקשר ולקבוע תור כי אני לא מצליחה למצוא באינטרנט.
    שוב, תודה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו