מאוד מודאג לאחר ברית מילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד מודאג לאחר ברית מילה
    קובי
    12/12/2011

בן 26, עברתי ברית מילה באסף הרופא לפני כמעט שבועיים... יומיים אחרי בבוקר, היה לי הרבה דם וכאבים, נסעתי למיון, התנפח בצורה מטורפת ונהיה בצבע סגול, אורולוג הודיע שזה תקין ושאבוא אליו עוד ארבעה ימים.. אחרי ארבעה ימים שהנפיחות ירדה אבל רחוק מלגמרי, הרופא אמר תקין.. אחרי יומיים התחילו דימום, נסעתי לכירורג שאמר שיש לי נמק ויצאו תפרים וזה לא תקין והפנה אותי שוב למיון לאורולוג.. אורולוג בדק ואמר שנראה לו תקין אבל הוא רוצה שבכיר יראה, הגעתי שוב לבי"הח למחרת ליעוץ אצל מומחה בכיר, וזה אמר תקין ושבעוד שבועיים יהיה מושלם.. עברו עוד שלושה ימים מאז.. יש לי דימום, נפיחות, ובצד נפיחות עגולה, יש לי דם יבש ממנו יוצא דם ונראה שיש מן בור מפחיד שכנראה נוצר עקב תפרים שיצאו, אני מאוד מודאג, לדברי המומחים אורולוגים הכל תקין.. עזרו לי, אין לי כבר עם מי להתייעץ, מה שלהם נראה תקין לי נראה מאוד לא תקין.. אשמח ליעוץ איתכם שאשלח תמונות ותסתכלו או משהו.. כרגע קשה לי גם ללכת בגלל צריבה ותחושה מאוד לא נעימה וזה מונע ממני לחזור לעבוד..
    תודה מראש על עזרתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד מודאג לאחר ברית מילה

הוספת תגובה

• מאוד מודאג לאחר ברית מילה -אנא פנה

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    13/12/2011

למנתח

מזל טוב.

פורום זה מתמחה בברית מילה לתינוקות.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קובי
    13/12/2011

אחלה תשובה מקצועית ביותר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו