לאחר ברית מילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ברית מילה
    הילה
    23/02/2012

שלום,לפני שבוע עשינו ברית מילה לבננו הבכור לאחר הברית השתמשנו בכל מה שצריך וגם עכשיו אני מקפידה למרוח מה שצריך אני פשוט מודאגת כי אני רואה באזור איבר המין למטה משהו מוגלתי כזה מסביב להכל ואני לא יודעת מה זה זה לא באיבר המין למעלה זה למטה ממש חשבתי בהתחלה שזה מהפד גזה שהייתי שמה לו עד אתמול אבל אני בודקת וזה לא משהו שיוצא זה חלק מהעור וזה מדאיג אותי אשמח לתשובה תודה היילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ברית מילה

הוספת תגובה

• לאחר ברית מילה - תגובה

ד``ר צבי שקולניק
    23/02/2012

שלום הילה
    כפי שאת מתארת, מדובר בהפרשה צהובה, שנקראת FIBRIN (פיברין).
    החומר הינו הפרשה רגילה שקיימת בכל פצע או חתך ומבטאת תהליך של ריפוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ברית מילה

הילה
    23/02/2012

תודה על תשובתך אבל ההפרשה שאתה אומר היא בעצם על העור וזה לא משהו שיורד זה כאילו חלק מהעור האם זה בסדר? כי הפרשה זה בעצם משהו אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ברית מילה - תגובה

ד``ר צבי שקולניק
    24/02/2012

את מתארת מצב רגיל שלאחר ברית.
    כפי שציינתי, הצהוב הינו ביטוי לריפוי הפצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו